92.96% RTP
jackpot: 3,612,543.12 RON

Ascot: Sporting Legends™ Slot Online

Detalii despre jocul online cu sloturi ASCOT: Sporting Legends

Îmbracă ținuta de gală și pregătește-te să te bucuri de o Ladies Day ca nicio alta, în cel mai recent joc din seria Sporting Legends a celor de la Playtech, ASCOT: Sporting Legends. Dacă îți place să pariezi pe curse de cai, o să-ți placă să joci acest slot cu cinci role, pe fundalul unui hipodrom britanic tradițional.

Aici contează cel mai mult simbolurile wild aurii și argintii. Simbolurile wild argintii se extind atunci când apar pe role, pentru a îmbunătăți potențial combinațiile câștigătoare. Iar simbolurile wild aurii se extind și ele, aducând multiplicatoare de câștig suplimentare.

 

Simboluri și specialități ale slotului ASCOT: Sporting Legends

Tot ce trebuie să te intereseze în ASCOT: Sporting Legends sunt cele trei simboluri wild active și simbolul scatter cu calul de curse. Simbolul wild cu trofeul din bronz este cel standard și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția scatter, pentru a îmbunătăți câștigurile în jocul de bază. Simbolul wild cu trofeul din argint se extinde pentru a umple orice rolă pe care apare, pentru a îmbunătăți potențial liniile de plată câștigătoare. Iar simbolul wild cu trofeul din aur înlocuiește toate celelalte simboluri, inclusiv cele wild, cu excepția scatter, și nu numai că se poate extinde pe role, dar poate să înmulțească și combinațiile câștigătoare existente!

Obține simbolul scatter oriunde pe rolele 1, 3 și 5 pentru a accesa bonusul cu jocuri gratuite Înalta societate. Îți va fi prezentat un ecran cu trei doamne într-o zonă destinată câștigătorilor de pe hipodrom. Alege-o pe una dintre ele pentru a selecta între zece și 20 de rotiri gratuite.

Pe durata oricărei rotiri gratuite din această specialitate, dacă obții două simboluri scatter oriunde pe role, vei obține patru rerotiri suplimentare. Dacă obții trei simboluri scatter pe durata unei rotiri gratuite, vei câștiga încă 15 rerotiri!

Dacă nu e suficient, există și un jackpot progresiv care poate fi declanșat aleatoriu, cu jackpoturi zilnice, săptămânale și mega care te așteaptă să le câștigi.

 

RTP ASCOT: Sporting Legends

RTP pentru ASCOT: Sporting Legends este 92,96%, ceea ce înseamnă că acest slot oferă destul de multă volatilitate. Tu decizi dacă ți-ar plăcea să pariezi pe faptul că vei obține rotiri gratuite consecutive în Înalta societate!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot: