95.10% - 96.09% RTP
jackpot: 1,331,851.48 RON

Batman & The Riddler Riches™

Sunt un cvintet de role și o multitudine de moduri de a câștiga, dar nu toate simbolurile mele îți sunt de ajutor: ce sunt? Nu este cea mai dificilă ghicitoare creată vreodată, dar Batman & The Riddler Riches este un slot de înaltă calitate, cu o mulțime de specialități. Într-adevăr, dacă reușești să dezlegi codurile lui Riddler și obții un câștig pe cele cinci role, ai putea beneficia de un jackpot în valoare de peste 500.000 RON (100.000 €/£/$)!

Informații joc Batman & Penguin Prize:

·       Role: 5

·       Linii: 243 de moduri de a câștiga

·       Specialități bonus: roată bonus

·       Simbol wild: simbolul Batman

·       Furnizor: Playtech

Despre joc

Riddler are la îndemână un milion de enigme, dar Batman & The Riddler Riches are la fel de multe tentații. Cu 243 de moduri de a câștiga, rotiri gratuite potențial nelimitate și o roată bonus plină de premii, Batman & The Riddler Riches este un joc cu sloturi plin de acțiune. Mai mult, poți intra în joc cu numai 1,25 RON (0,25 €/£/$) și poți juca pentru nu mai puțin de patru jackpoturi progresive!

Jocuri gratuite Batman & The Riddler Riches

Dacă Riddler ți-ar spune câte rotiri gratuite ai câștiga odată ce începi să pui rolele în mișcare, Batman & The Riddler Riches n-ar mai fi atât de distractiv. Spre deosebire de alte sloturi care au anumite cerințe pentru accesare, runda de Mystery Spins din Batman & The Riddler Riches poate fi declanșată în orice moment.

Nu numai asta, dar odată ce Riddler a oferit un număr neașteptat de rotiri gratuite, are și abilitatea de a transforma simbolurile în premii, deci ai și mai multe moduri de a câștiga.

Bonus Batman & The Riddler Riches

Ce rost are să beneficiezi de un bonus, când poți beneficia de trei? Obține trei simboluri bonus pe rolele 1, 2 și 3 pentru a pune în mișcare roata bonus, care îți poate aduce unul dintre cele trei premii:

·       Simboluri wild „lipicioase”, care apar în orice moment și declanșează o serie de victorii

·       Jocuri gratuite cu multiplicator, care îți pot mări premiul cu până la de patru ori

·       Jocul The Riddler Bonus Box, în care poți descoperi premii misterioase, inclusiv bani și multiplicatoare

Nu e greu să rezolvi problema sloturilor, când joci Batman & The Riddler Riches la Betfair Vegas.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria Batman, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri: