94.03% - 95.03% RTP
jackpot: 2,249,860.89 RON

Batman Begins™

Batman Begins ™

Pentru oricine și-a dorit vreodată să se înfrunte cu forțele malefice și să le dea o lovitură bună, fiți atenți pentru că avem o misiune pentru tine. Proiectat de Playtech și fiind inspirat de unul dintre cei mai populari super-eroi din lume, Batman Begins ™ este un slot în care acțiunea, aventura și banii sunt toate în abundență. Așa că, dacă sunteți dispuși să îmbrăcați niște Lycra negri și să vă încercați norocul, puteți ieși pe partea cealaltă cu un zâmbet pe chip. Cu toate acestea, cu amenințarea de variație negativă întotdeauna prezentă, merită să fiți vigilenți atunci când pariați prima dată. Deci, dacă sunteți gata să vă alăturați lui Batman Begins ™ și să începeți lupta, rămâneți cu noi pe măsură ce vă ghidăm prin elementele de bază.

Informații Despre Joc Batman Begins ™:

Jucați cu pariul minim de 0,20 RON

Jackpot-uri Progresive de peste 100.000 RON

Cinci runde bonus

Furnizor: Playtech

Cum se Joacă Batman Begins ™

Înainte de a vă arunca cu capul înainte într-o mulțime de probleme, trebuie să învățați să mergeți. În acest joc, asta înseamnă plasarea pariurilor de dimensiune corectă. Pentru a asigura că jucătorii de toate nivelurile pot avea o șansă corectă, dezvoltatorii au stabilit mizele la un nivel ușor de gestionat. La capătul inferior al spectrului, 0,01 RON pe cele 20 de linii de plată fixe vă vor permite să rotiți rolele pentru doar 0,20 RON. Pentru cei care au mai multă putere de foc, 10 RON pe linie reprezintă pariul maxim, ceea ce înseamnă că puteți ataca forțele întunericului pentru 200 RON per rotire.

Odată ce v-ați urnit, misiunea dumneavoastră este simplă: salvați Gotham City de League of Shadows. Cum faceți asta? Simplu: aliniați și obțineți trei sau mai multe simboluri de același fel. Pe măsură ce adunați și zdrobiți simbolurile standard, veți avea de asemenea șansa de a intra într-una din cele cinci lumi de bonus. De la faimosul Batcave la Arkham Asylum, fiecare lume vă permite să utilizați simbolurile wild într-un mod unic.

Indiferent de stadiul jocului în care vă aflați, trei sau mai multe simboluri de același fel vor acorda un câștig, iar cele de top vor valora până la 1.000x pariul pe linie. Totuși, pentru că vă puneți viața în pericol pentru a salva Gotham-ul, asta nu este sfârșitul poveștii. Pentru a fi siguri că sunteți recompensați pentru curaj veți avea, de asemenea, șansa de a câștiga un jackpot progresiv.

Capabil să se activeze în orice moment, acest joc bonus necesită să potriviți unul dintre cele patru simboluri pentru a câștiga un premiu progresiv în valoare de 100.000+ RON. Atâta timp cât sunteți dispus să luptați, nu contează cât de mult pariați. Deci, dacă doriți să vă distrugeți ghinionul și să vă transformați soldul în ceva special, trebuie să rotiți rolele lui Batman Begins ™.

Jocuri recomandate: Dacă lupta alături de Batman Begins ™ nu este pentru dumneavoastră, de ce nu vedeți dacă puteți rezolva o crimă sau două cu Ace Ventura?"

Înapoi la început