94.03% - 96.03% RTP
jackpot

Christmas Jackpot Bells

Se ia un clasic, se adaugă globuri, puțină beteală, se presară cu farmec de sărbătoare și se obține Christmas Jackpot Bells. Acest joc a fost întotdeauna printre favorite aici, în Betfair Vegas, așa că o variantă de sărbători ar trebui să fie rețeta succesului. Chiar e rețeta succesului!

Informații joc Christmas Jackpot Bells:

·       Joacă-l cu numai 0,05 RON (0,01 €/£/$)

·       Cinci role și cinci linii de plată

·       Jackpot progresiv

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă Christmas Jackpot Bells

Christmas Jackpot Bells e dovada că nu îți trebuie multe linii de plată ca să te simți bine. Învăluite într-un decor de Crăciun cu toate cele, vei găsi cinci role și numai cinci linii de plată. Știm că poate nu sună foarte atrăgător, dar dimensiunea nu înseamnă totul. Pentru a aprinde artificiile, trebuie să mizezi cel puțin 0,05 RON (0,01 €/£/$), după care te așteaptă o mulțime de cadouri.

În vârful bradului, adică al tabelului de plăți, vei găsi un jackpot fix de 1500 de ori pariul pe linie. Dar, dacă cinci de șapte roșu nu te fac să simți spiritul sărbătorilor, ascultă și vei auzi glasul clopoțeilor care aduc jackpotul. Cinci de același fel deblochează un jackpot progresiv care valorează cel puțin de 2500 de ori miza ta! Pe scurt, dacă vrei să-ți faci un cadou mai devreme (sau mai târziu) anul acesta, Christmas Jackpot Bells este jocul pentru tine.

Jocuri sugerate: dacă mirosul bradului de Crăciun și sunetul colindelor nu sunt pe placul tău, mișcă-te mai bine pe ritmurile Wild Beats.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot:

Frankie Dettori Magic Seven Blackjack  Jackpot

Grease Jackpot

Great Blue Jackpot Jackpot

Jackpot Bells  Jackpot

Justice League  Jackpot

Man of Steel Jackpot