97.30% - 98.65% RTP

French Roulette Online

Francezii sunt cunoscuți ca fiind foarte pricepuți la mai multe lucruri: iubesc cele mai fine mâncăruri, se bucură de cele mai dulci deserturi și produse de patiserie și savurează cele mai deosebite vinuri și șampanii.  Sunt îmbrăcați mereu după ultima modă, iar Parisul găzduiește printre cei mai buni designeri din lume.  Cel mai important, francezii sunt responsabili pentru cel mai palpitant joc de cazinou din lume: ruleta franceză!

Când ruleta începe să se învârtă, vei fi purtat(ă) într-un uimitor cazinou de pe Coasta de Azur, înconjurat(ă) de celebrități și milionari care te încurajează cu toții.  Ca un adevărat connaisseur al ruletei franceze, tehnica ta impresionantă de pariere va începe să dea roade rapid, pe măsură ce teancurile de jetoane cresc și cresc.  Joacă precum francezii adevărați și mărește miza, cu pariuri stimulante pe vecini. 

Cu câștigurile imense de bani la ruleta franceză, vei putea să te răsfeți cu cele mai decadente articole de lux franceze, fără să te uiți la bani.  Desfă o sticlă din cea mai scumpă șampanie pe care o găsești și pregătește-te să joci ruletă precum francezii!

Scopul jocului este să prevezi unde se va opri bila pe roata de ruletă. Roata de ruletă conține numere de la 1 la 36, colorate alternativ roșu și negru, plus 0, care este verde.

Pentru a juca:

Fă clic pe un jeton de valoarea dorită pentru a-l selecta.

Plasează pariul făcând clic pe un număr sau o zonă de pariere de pe masa de ruletă. Fiecare clic în zona de pariere adaugă pariului un jeton de valoarea selectată.

Limitele minime și maxime de pariere depind de nivelul tău VIP. Dacă un pariu este sub limita minimă, va fi afișat un mesaj cu privire la pariul insuficient, iar jetoanele respective de pe masă vor fi evidențiate de trei ori.

Pentru informații detaliate despre limitele de pariere pentru toate pozițiile, ține cursorul deasupra sau fă clic pe semnul pentru limite de pe masă.

Plasează un pariu pe vecini sau un pariu anunțat din meniul corespunzător.

Caracteristici ale jocului de ruletă franceză:

·       Pariuri pe vecini

·       Pariuri anunțate

·       Mod cu mai mulți jucători

·       Funcție chat

Pentru a face jocul mai interesant, fă clic pe butoanele  Pariuri pe vecini sau Pariuri anunțate.[DS1]   Se va deschide un panou pe ecranul jucătorului, unde poți plasa pariuri suplimentare pe un număr aleatoriu selectat la alegere pe roata de ruletă franceză.  Vei selecta și oricâte între unul și patru dintre numerele din vecinătate (numerele aflate la 1-4 spații distanță de numărul principal ales de tine).  O anumită parte din jetoanele pariate de tine vor fi alocate numărului ales original, iar alte jetoane vor fi alocate spațiilor numerotate vecine.

Funcție chat 

Atunci când joci în modul cu mai mulți jucători, poți discuta cu alți jucători folosind funcția chat.  Pentru a începe o sesiune de chat cu un alt jucător, fă clic pe butonul Chat aflat pe bara de instrumente a cazinoului.

Opțiunile jocului 

Bara de instrumente a cazinoului se află în partea de jos a ferestrei de joc.  Pe bara de instrumente a cazinoului vei găsi funcții importante ale jocului precum casieria, soldul curent, meniul și alte opțiuni ale jocului.

 

Pentru a face jocul mai interesant, fă clic pe butoanele  <1>Pariuri pe vecini</1> sau <2>Pariuri anunțate</2>.

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de ruletă online, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri de ruletă:

Live Triumph French Roulette

Ruleta Live

3D Roulett

European Roulette

Mini Roulette

Premium European Roulette

Premium French Roulette

Premium Roulette Pro