97.06% RTP

Highway Kings

Highway Kings

Sunetul camionului care se turează este muzică pentru urechile tale. Vă petreceți mai mult timp în acest munte de metal decât ați petrecut vreodată cu fosta dvs. soție, cu prietenii sau cu oricine altcineva. Viața se rezumă la dumneavoastră, camionul dumneavoastră și drumul deschis, și asta este perfect.

Urcat în cabina camionului dumneavoastră, vă simțiți ca și cum ai fi în vârful lumii. Deși nu s-ar putea să fie adevărat și puteți să fiți doar o altă rotiță în angrenaj, sunteți cu siguranță un rege al autostrăzii atunci când rotiți rolele acestui joc de la Betfair.

Informații joc Highway Kings :

Role: 5

Linii: 9

Funcții joc: Rotiri gratuite, Bonus Curse de Camioane, Jackpot Progresiv

Simbol scatter: Țeava de eșapament / Tobă

Simbolul Wild: Camion Mare Roșu

Simbolul Bonus: Steagul de Finish

Furnizor: PlayTech

Cum se Joacă Highway Kings

Călcați pedala până la fund și porniți în acest joc macho cu camioane. Pentru iubitorii de mașini și fanii drumului întins, acest joc este minunat deoarece prezintă teme grafice excelente, cum ar fi pompele de gaz, anvelopele, volanele și un camion mare Mack. Highway Kings amplifică sentimentul de a câștiga la sloturi prin adăugarea sentimentului puternic de a conduce un utilaj masiv pe o un drum generos. Așa că umpleți rezervorul, porniți motorul și mergeți!

Pentru a porni motorul și a învârti roțile acestui slot online, va trebui să setați valoarea monezii înainte de a ajusta numărul de pariuri pe care doriți să le pariați per rotire. La cel mai mic nivel, este posibil să pariați 0,01 RON pe rotație. În schimb, puteți să pariați până la 5 RON pe linie la cel mai înalt nivel.

Atunci când extrapolați cu cele nouă linii, înseamnă că veți putea să pariați între 0,01 și 45 de RON pe rotire.

După cum v-ați aștepta, simbolurile din acest joc se bazează pe tema camioanelor, ceea ce înseamnă că veți căuta volane, zaruri pufoase, bujii și, bineînțeles, un convoi de camioane.

Dacă reușiți să obțineți cinci camioane roșii, atunci veți putea câștiga un premiu de top în valoare de 10.000 de monede. Bineînțeles, ca toate cele mai importante sloturi online, această variantă de la Betfair nu vă oferă doar câștiguri în joc. Pentru a vă ajuta să câștigați mai mult, o combinație de simboluri wild(camionul roșu) și scatter sunt la îndemână pentru a vă stimula valoarea totală anticipată a câștigurilor .

Simbol Scatter Highway Kings

Simbolul Scatter este Toba, care poate apărea în orice loc pe role pentru a genera câștiguri pentru jucător. Atunci când trei sau mai multe Tobe apar oriunde pe role în timpul jocului, câștigul poate fi calculat prin înmulțirea acestuia cu pariul total de linie.

Funcție Bonus Cursă cu Camioane Highway Kings

Atunci când simbolul bonus (Steagul de Finish) apare atât pe prima și pe cea de-a cincea rolă, atât în ​​timpul jocurilor gratuite, cât și al jocului principal, atunci este activată funcția bonus Cursă cu Camioane! În timpul acestei runde, veți vedea un ecran cu trei camioane, fiecare dintre ele ascunzând un număr diferit de jocuri gratuite pentru ca jucătorul să câștige.

Puteți câștiga între 10 și 25 de rotiri gratuite în timpul acestei runde. În continuare, veți vedea trei benzi de autostradă, iar jucătorul trebuie să aleagă unul dintre ele pentru a trimite camionul pe care l-au ales în ecranul anterior în cursă cu alte camioane. După ce cursa s-a încheiat și veți vedea cât de bine s-a descurcat camionul dumneavoastră, veți fi recompensați cu un multiplicator în valoare de 2x și 5x, care poate fi folosit în timpul rotirilor gratuite !

Pentru a vă accelera balanța și a câștiga niște premii serioase, asigurați-vă că vî jucați la Betfair pe jocul Highway Kings chiar astăzi.

Înapoi la început