95.32-95.34% RTP
jackpot: 5,364,274.31 RON

Justice League Jackpot Slot

Despre jocul Justice League

Costumați-vă și gasiți-vă locul alături de una dintre cele mai formidabile echipe de super-eroi din univers cu slot-ul Justice League de la Playtech. Fiind inspirat din seria DC Comics, acest slot video nu conține doar imagini și sunete oficiale din filmul din 2017, ci are și patru jackpot-uri progresive.

Sloturi Justice League Informații Despre Joc

Jucați cu pariul minim de 0,01 RON

Câștigă unul din cele patru jackpoturi progresive în valoare de 200.000+ RON

Rotiri gratuite și bonusuri cu super-eroi

Furnizor: Playtech

Cum se Joacă Sloturile Justice League

Nu puteți deveni membru al echipajului jocului Justice League și nu puteți lupta împotriva forțelor răului pentru premii care depășesc 200.000 de RON fără a plasa un pariu. Ca și în cazul tuturor sloturilor de top de la Cazinoul Betfair, pariul pe linie (de la 0,01 RON) va fi înmulțit cu cele 40 linii de plată pentru a vă asigura că nu trebuie să cheltuiți prea mult pentru a câștiga foarte mult. Odată ce cele cinci role sunt puse în mișcare, veți avea multe modalități de a câștiga datorită a cinci membri ai Justice League:

The Flash: Obțineți între trei și cinci simboluri Flash și câștigați până la 150 de ori pariul pe linie. Ajutați-vă de Flash în timpul rundei bonus și vă va oferi 15 rotiri gratuite și simboluri wild de fiecare dată când va ateriza într-o anumită secțiune a jocului.

Cyborg: Obțineți între trei și cinci simboluri Cyborg și câștigați până la 150 de ori pariul pe linie. În timpul rundei bonus, Cyborg va debloca 12 rotiri gratuite și are puterea de a deveni simbol wild atunci când acestea aterizează într-un cadru care are capacitatea de a se extinde pe cuprinsul rolelor de patru ori la rând.

Aquaman: Obțineți între trei și cinci simboluri Aquaman și câștigați până la 150 de ori pariul pe linie. Mai mult decât atât, veți primi 10 rotiri gratuite cu simboluri wild aleatorii în timpul rundei bonus.

Wonder Woman: Obțineți între trei și cinci simboluri Wonder Woman și câștigați până la 300 de ori pariul pe linie. În plus, veți obține șapte rotiri gratuite și posibilitatea de a converti simbolurile cu super-eroi în in simboluri wild pe toate cele cinci role atunci când runda bonus este activă.

Superman: Obțineți între trei și cinci simboluri Superman și câștigați până la 400 de ori pariul pe linie. În plus, obțineți cinci jocuri gratuite și un cadru bonus extins care acoperă două role și transformă toate simbolurile cu super-eroi in simboluri wild.

În plus, Batman este pregătit să ofere câștiguri de până la 500 de ori pariul pe linie, în timp ce Jackpot-ul DC Comics vă va oferi unul dintre cele patru premii progresive în valoare de 200.000+ RON la intervale aleatorii!

Jocuri recomandate:

Dacă nu doriți să luptați pentru un premiu alături de Justice League, de ce nu încercaţi celelalte jocuri cu jackpoturi?