Live Baccarat Lobby

 JOACĂ LIVE BACCARAT ONLINE CU BANI REALI LA BETFAIR VEGAS

Descătușează James Bond-ul din tine și ia loc pentru o sesiune de Live Baccarat, oferit de studiourile Playtech premiate. Aceste mese de Baccarat transmise în direct prin streaming sunt gestionate de dealeri profesioniști, care îi pot ajuta pe începători să înțeleagă strategia de Baccarat, menținând totodată cursul acțiunii pentru jucătorii experimentați.

 

Baccarat este cunoscut pe scară largă ca unul dintre jocurile de masă de cazinou cu cea mai mică marjă a casei, oferindu-ți numeroase ocazii de a învinge dealerul. Mesele noastre de Live Baccarat oferă pariuri minime și maxime, pentru a răspunde deopotrivă necesităților nou-veniților și ale celor care pariază pe sume mari.

 

CARACTERISTICILE JOCULUI LIVE BACCARAT

·       Acțiune clasică de Baccarat în timp real

·       Streaming live din studio de înaltă definiție (HD)

·       Șase pariuri secundare disponibile

·       RTP: 98,94 % (bancher), 98,76 % (jucător) și 85,64 % (egalitate)

·       Furnizor: Playtech

 

CUM SE JOACĂ LIVE BACCARAT

Obiectivul final al jocului Live Baccarat este de a obține o mână cu valoarea cât mai apropiată de nouă. În scopul acestui joc, așii au valoarea unu, cărțile de la doi la nouă au valoarea nominală, iar cărțile de zece și cele cu figuri au valoarea zero.

Dacă mâna ta are un total de zece puncte sau mai mult, din punctaj se scade zece pentru a obține valoarea finală a punctelor Baccarat corespunzătoare mâinii. Când pariezi pe mâna jucătorului și aceasta câștigă, plata este 1:1. Când pariezi pe mâna bancherului și aceasta câștigă, vei fi plătit la 0,95:1.

În cazul în care mâna jucătorului și cea a bancherului au aceeași valoare, jocul se încheie la egalitate. Poți paria pe un rezultat de egalitate, care se plătește la 8:1.

Există șase pariuri secundare care se pot plasa împreună cu pariul pe jucător, pe bancher sau pe egalitate: Pereche jucător, Pereche bancher, Pereche perfectă, Oricare pereche, Mare și Mică. Pariul secundar Pereche perfectă are cea mai mare plată potențială, și anume 25:1, care se declanșează dacă primele două cărți ale jucătorului sau ale bancherului formează o pereche de aceeași culoare.

 

RANDAMENTUL PENTRU JUCĂTOR (RTP) LA LIVE BACCARAT

RTP pentru pariurile principale pe Live Baccarat este după cum urmează: 98,94 % (bancher), 98,76 % (jucător), 85,64 % (egalitate).

 

RTP pentru cele șase pariuri secundare pe Live Baccarat este după cum urmează: 89,64 % (Pereche jucător/bancher), 86,97 % (Perechi perfecte), Oricare pereche (86,29 %), Mare (95,65 %), Mică (94,72 %), Egalitate extra (87,55 %-93,61 %).

Pentru o acțiune de cazinou mai clasică în formate HD excelente în timp real, încărcați și mesele noastre de Live Roulette și Live Blackjack de la Playtech!