94.06% - 95.05% RTP
jackpot: 1,139,296.72 RON

Man of Steel™ Jackpot Slot

Pune-ți cel mai bun costum din spandex galben, albastru și roșu, aruncă-ți mantia pe umeri și hai să jucăm un slot cu jackpot progresiv la fel de puternic precum Omul de Oțel. Dezvoltat de Playtech și dotat cu mai mulți mușchi decât echivalentele din iGaming, Omul de Oțel este un joc care are nu unul, ci patru jackpoturi progresive, pe care le poate câștiga oricine, oricând!

Informații joc Omul de Oțel:

·       Patru jackpoturi progresive

·       Trei runde de bonus și rotiri gratuite

·       Joacă-l cu numai 1,25 RON (0,25 €/£/$)

·       Furnizor: Playtech

Despre joc

Pe cele cinci role și 25 de linii de plată ale acestui slot cu tematică Superman, vei găsi tot felul de elemente simbolice din filme. De la celebra cutie poștală a familiei Kent, la ochelarii cu ramă groasă purtați de alter ego al Omului de Oțel, acest slot cu jackpot progresiv este o încântare vizuală pentru toți fanii celui mai curajos fiu al planetei Krypton.

Bineînțeles, pentru a te lupta cu cei mai tari din lumea iGaming, ai nevoie de mai mulți mușchi, așa că acest joc are trei runde bonus:

·       Jocuri gratuite Battle for Earth – Atunci când apar Superman și Generalul Zod, cei doi supraoameni se vor lupta în timp ce rolele se rotesc gratuit. Cu cât se luptă mai mult, cu atât mai multe simboluri wild vor apărea și cu atât mai mult vei câștiga.

·       Jocuri gratuite Krypton – Ca un omagiu adus plantei natale a lui Superman, simbolul bonus Krypton va debloca șapte rotiri gratuite, care se desfășoară pe un set de role extins. Cu 50 de linii de plată în joc și un wild care îți acordă multiplicatoare de până la 10X, o călătorie către Krypton poate valora o avere.

·       Bonus World Engine – World Engine va activa o explozie de terraforming care scoate la iveală o serie de simboluri wild ce pot transforma combinații banale în câștiguri.

Câștigă un superjackpot cu Superman, în orice moment

Când miza este lumea și lupți pentru a ține piept forțelor răului, singurul lucru care te poate ajuta cu adevărat este un jackpot progresiv. Grație superputerilor lui Superman, poți obține unul dintre cele patru jackpoturi progresive în orice moment. Indiferent de miza cu care joci sau de numărul de rotiri jucate, se poate activa jackpotul mini, minor, major sau mare.

Oricând se întâmplă acest lucru, nu doar că vei respinge atacul inamicilor și vei salva lumea, dar vei și câștiga un premiu cu o valoare posibilă de peste 1.000.000 RON (200.000 €/£/$). Pentru a i te alătura Omului de Oțel și a readuce pacea în lume (și bani în contul tău), înscrie-te astăzi în Betfair Vegas.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot:

Christmas Jackpot Bells Jackpot Online

Frankie Dettori Magic Seven Blackjack  Jackpot Online

Grease Jackpot Online

Great Blue Jackpot Jackpot Online

Jackpot Bells  Jackpot Online

Justice League  Jackpot Online