97.30% RTP

Premium Roulette Pro

Îți potrivești subtil smochingul în timp ce ochii analizează pătrunzător roata. Creierul tău lucrează rapid, recapitulând jocurile anterioare. Spectatorii nici nu bănuiesc ce tumult e în tine în timp ce iei nonșalant o gură de martini și pui totul pe roșu.

Premium Roulette Pro: un joc rezervat profesioniștilor. Trăiește farmecul, senzațiile tari și eleganța jocului de ruletă, cu specialitatea Pro în plus. Aceasta îți permite să folosești computerul pentru a calcula probabilitățile în funcție de rundele anterioare, pentru a juca jocul la un nivel cu adevărat profesionist. Așadar, pregătește-te să urmărești mișcarea bilei care îți decide soarta în Betfair Vegas.

Despre Premium Roulette Pro

Scopul în Premium Roulette Pro este să pariezi pe unde se va opri bila atunci când este învârtită în roata de ruletă.  Această premisă este aceeași precum la orice altă variantă de ruletă, dar există o diferență importantă atunci când joci ca un profesionist: specialitățile.

Dacă ești un jucător cu experiență și îți dorești un joc mai eficient, Premium Roulette Pro din Betfair Vegas este jocul potrivit pentru tine, deoarece îți permite să salvezi pariuri, să pariezi instant pe combinații și să urmărești roata în moduri pe care alte variante nu le pot oferi.

Cum se joacă Premium Roulette Pro

Pentru a începe o rundă nouă în Premium Roulette Pro, va trebui să selectezi un jeton de cazinou cu o valoare corespunzătoare pe el. După ce ai făcut asta, poți plasa un singur jeton în orice parte a zonei de pariere dorești. . Fiecare clic într-o zonă de pariere va adăuga la pariu un jeton suplimentar de valoarea aleasă și, atunci când joci Premium Roulette Pro în Betfair Vegas, va trebui să mizezi cel puțin 0,5 RON (0,1 €/£/$) per învârtire, dar nu mai mult de 1.250 RON (250 €/£/$) pe un număr (nu mai mult de 25.000 RON (5.000 €/£/$) pariuri totale per învârtire).

Pariuri și plăți Premium Roulette Pro

Când joci Premium Roulette Pro în Betfair Vegas, vei avea la dispoziție următoarele opțiuni de pariere:

·       Un număr: 35:1

·       Între numere: 17:1

·       Trei numere: 11:1

·       Colț: 8:1

·       Duzină/coloană: 2:1

·       Pariu exterior (de ex., roșu/negru): 1:1

Pentru a șterge pariurile, poți apăsa butonul „clear” în orice moment și, atunci când ai terminat de pariat, poți apăsa butonul pentru învârtire și roata se va pune în mișcare. Pe măsură ce roate încetinește, jocul va scoate în evidență numerele, iar după ce bila se oprește sistemul va așeza un marcaj pe masă și va anunța numărul câștigător. În acest moment, orice pariuri câștigătoare vor fi confirmate și plătite corespunzător, înainte de începerea următoarei runde.

Trebuie, totuși, să reții că orice pariuri câștigătoare vor rămâne pe masă după încheierea rundei. Așadar, dacă nu vrei să plasezi din nou aceleași pariuri, trebuie să eliberez masa înainte de a începe din nou. Totuși, le poți lăsa acolo, dacă vrei. Mai mult, dacă vrei să plasezi exact aceleași pariuri din nou, poți apăsa butonul „rebet” și totul va fi resetat la starea de dinainte.

Ce este atât de special în Premium Roulette Pro?

După cum am menționat, versiunea Pro a Premium Roulette din Betfair Vegas este diferită deoarece îți permite să execuți anumite acțiuni pe care nu le-ai putea executa la alte mese. Fiecare specialitate a fost concepută nu numai pentru a face jocul tău mai eficient, ci și infinit mai profitabil.

Pariuri preferate

Când joci Premium Roulette Pro poți salva mai multe pariuri preferate, folosind funcția Favourite Bets. Poți salva până la patru opțiuni, iar acestea pot fi folosite oricând vrei.

Pariuri speciale

Premium Roulette Pro oferă o gamă de pariuri speciale care pot fi accesate prin intermediul funcției Special Bets. Acestea includ plasarea pariurilor care se încadrează într-un anumit interval sau de o anumită culoare.

Funcția Pro

Pro Feature este specialitatea principală a Premium Roulette Pro. Cu Pro Feature, poți face clic pe numerele de pe ruletă în timp ce se învârte și computerul va face calcule bazate pe date din rundele anterioare pentru a descoperi tipare care indică unde este probabil să se oprească bila. Pe baza acestor calcule, îți poți modifica strategia.

Pentru a te bucura de o experiență online mai profesionistă, înscrie-te astăzi în Betfair Vegas și joacă Premium Roulette Pro.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de ruletă online, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri de ruletă:

Live Triumph French Roulette 

Ruleta Live 

3D Roulette 

European Roulette 

French Roulette 

Mini Roulette 

Premium European Roulette 

Premium French Roulette