94.97% - 95.96% RTP
jackpot: 5,364,408.14 RON

The Dark Knight™ Jackpot

Apără Gotham City™ de anarhie în jocul eroic cu șase role și 50 de linii de plată The Dark Knight™, de la Playtech, disponibil la Betfair pe toate platformele. Batman™ reprezintă una dintre cele mai populare tematici din toate timpurile pentru jocurile video și nu e nicio surpriză că această versiune s-a dovedit a fi una de succes, grație, în mare parte, graficii și imaginilor care respectă trilogia filmelor cu Cavalerul negru.

Ordinea și haosul se ciocnesc în cele trei moduri captivante cu jocuri gratuite, în care se înfruntă simbolurile Batman și Joker. În același timp, cu 50 de linii de plată și doar 0,20 de credite per rotire, este un slot ce oferă o valoare excelentă pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul de experiență.

Informații joc The Dark Knight™

  • Începe să joci cu numai 0,20 de credite per rotire
  • Jackpoturi maxime disponibile de 1,500x
  • Două simboluri bonus active
  • Furnizor: Playtech

Cum se joacă The Dark Knight™

Simbolul wild al jocului este inconfundabilul simbol al lui Batman. Găsește-l pe rolele 2, 3, 4 și 5, unde poate să apară în orice moment. Există simboluri wild Batman blocabile, simboluri wild Joker blocabile și simboluri wild combinate în joc, în timpul unor anumite moduri cu jocuri gratuite. Simbolurile wild înlocuiesc toate celelalte simboluri, cu excepția celor două simboluri bonus, pentru a crea cele mai bune combinații câștigătoare posibile.

Simbolul bonus Batman albastru și simbolul bonus Joker verde pot declanșa unul dintre cele trei moduri cu jocuri gratuite:

Jocuri gratuite The Dark Knight™ – obține două simboluri bonus Batman pe rolele 2 și 3 pentru a declanșa șapte rotiri gratuite. În timpul acestei specialități, simbolurile Batman se transformă în simboluri wild Batman, care se blochează pe role după ce apar.

Jocuri gratuite Agent al haosului – obține două simboluri bonus Joker pe rolele 4 și 5 pentru a declanșa șapte rotiri gratuite. Pe durata acestei specialități, simboluri Joker de diverse dimensiuni pot să apară pe toate rolele!

Jocuri gratuite Gotham City – declanșate atunci când două simboluri Batman și Joker apar pe rolele 2 și 3 și 4 și 5, aducându-ți șapte rotiri gratuite cu simboluri wild Batman și Joker care se blochează!

În specialitățile cu rotiri gratuite Batman și Joker toate simbolurile Batman și Joker și simbolurile wild Batman și Joker se blochează pe role pentru fiecare rotire gratuită, până când apare fața cu Joker a monedei și plata combinată este acordată.

Urmărește jackpotul DC Super Heroes, un jackpot progresiv misterios cu mai multe niveluri care este conectat la toate sloturile cu supereroi DC și poate fi declanșat aleatoriu în orice moment!

Pornește Batmobilul și joacă The Dark Knight la Betfair chiar astăzi!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot:

Ronnie O'Sullivan Sporting Legends Jackpot

Superman 2 Jackpot

Superman the Movie  Jackpot

Top Trumps Football Stars: Sporting Legends  Jackpot

Treasures of the Lamps  Jackpot