93.76% - 94.75% RTP

The Dark Knight Rises™ Online

Când infractorii umblă liberi pe străzile din Gotham, doar un erou de legendă le ține piept: Batman. Vino alături de Cavalerul negru în lupta împotriva inamicilor săi și joacă acest slot cu 576 de linii, pentru a-ți face propriul renume de erou și a readuce Gotham la gloria de altădată...

Informații joc The Dark Knight Rises

  • Dispunere trei-patru-patru-patru-trei
  • Tematică bazată pe aventurile legendarului Batman
  • Câștigul maxim ajunge la de 4.032.000 de ori valoarea monedei
  • Furnizor: Playtech

Cum se joacă slotul The Dark Knight Rises

Simbolul liliacului este wild în acest joc și bagă groaza în inamicii tăi. Liliacul zboară peste prima și ultima rolă și apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Nu numai că pot înlocui orice simbol cu excepția scatter, dar puterea lor este atât de mare încât chiar și simbolurile Batman și Bane pot deveni simboluri wild suplimentare pe durata jocurilor bonus cu rotiri gratuite!

Te interesează mai mult să-i pui la punct pe infractorii din Gotham? Atunci tot ce îți trebuie este simbolul scatter reactor ca să îi faci să fugă înapoi în scorburile din care au ieșit. Trei astfel de simboluri la o rotire pe rolele 2, 3 și 4 declanșează bonusul Fusion Reactor, care deblochează și mai multe premii pentru cel mai bogat playboy din Gotham.

Obține patru simboluri suprapuse pentru a declanșa specialitatea bonus The Fire Rises, pentru plăți uriașe, sau obține mai multe reactoare scatter pentru a beneficia de jocuri gratuite, în una dintre cele trei variante de jocuri gratuite: The Dark Knight Rises, Born in Darkness și Gotham Reckoning! Nu îți plac compromisurile? Fiecare rotire aduce o șansă aleatorie de a activa jackpotul DC Super Heroes™, asigurând jucătorului până la 1.000.000 RON (200.000 €/£/$) pentru lupta împotriva infractorilor!

Joacă The Dark Knight Rises și restabilește ordinea, pentru a-i dovedi lui Bruce Wayne că nu e singura legendă din oraș!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc de slot online, încearcă şi jocurile de mai jos:

The Mask of Zorro Slot

The Matrix Slot

Tiger Claw Slot

Upgradium Slot

White King  Slot

White King II  Slot