94.99% RTP

The Mask of Zorro™ Online

Dacă ți-a plăcut strălucirea și solemnitatea filmului Masca lui Zorro pe marele ecran, îți va plăcea slotul de la Playtech la fel de mult. Cu animații remarcabile, o coloană sonoră de film și stil de joc cutezător, există numeroase specialități bonus care să te țină în priză. Nu e de mirare că acest joc rămâne unul popular, având atâtea dintre personajele tale preferate din film. Justițiarul mascat Zorro este alături de tine! Poate lovi cu sabia în orice moment al jocului, aducându-ți până la zece simboluri wild la orice rotire.

Informații joc The Mask of Zorro

·       Joacă-l începând cu numai 2 RON (0,4 €/£/$) per rotire

·       Două runde bonus declanșate aleatoriu

·       Până la 15 rotiri gratuite suplimentare cu multiplicator de câștiguri

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă The Mask of Zorro

Câteva dintre personajele principale ale filmului Masca lui Zorro apar la tot pasul în acest joc cu sloturi cu cinci role și 40 de linii de plată care îi include pe căpitanul Harris, Don Rafael, Elena Montero și Diego de la Vega. Acesta din urmă îți va aduce de 12,5 ori miza inițială, dacă obții cinci de același fel pe o singură linie de plată!

Al cincilea și ultimul personaj din joc, Zorro, reprezintă simbolul wild al acestui slot. Dacă blochezi simbolul Zorro pentru o combinație de cinci simboluri de același fel, câștigi de 25 de ori miza inițială. În orice moment al jocului, Zorro poate să declanșeze bonusul Masca lui Zorro, folosind sabia sa de încredere pentru a transforma până la zece simboluri aleatorii de pe rolele tale în simboluri wild. Blochează simbolul scatter sfeșnic pe rolele 1, 3 și 5 pentru a accesa runda bonus Peștera secretă. Vei începe cu cinci rotiri gratuite și poți primi mai multe alegând două dintre cele șase lumânări disponibile.

Zorro călărește din nou, în noul joc cu sloturi The Mask of Zorro!

Jocuri sugerate: dacă ești nostalgic(ă) și vrei să joci mai multe sloturi bazate pe filmele tale preferate din anii 90, încearcă și amuzantul Ace Ventura Pet Detective, de la Playtech!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc de slot online, încearcă şi jocurile de mai jos:

Terminator Genisys Slot

The Dark Knight Rises Slot

The Matrix Slot

Tiger Claw Slot

Upgradium Slot

White King  Slot

White King II  Slot

Wolves! Wolves! Wolves! Slot