95.14% RTP

The Matrix™ Slot

Intrați în lumea misterioasă Matrix și o distribuție de personaje futuriste vă va îndruma spre bonusuri în care numărul de rotiri gratuite pe care le primiți este limitat doar de forțele din afara. Indiferent dacă sunteți la fel de priceput pe role, precum este Neo la evitat gloanțe, acest slot de la Playtech are ceva pentru toată lumea.

 

Informații Despre Joc The Matrix

 

Jucați de la 0.50 RON

Câștigați până la 500X pariul pe linie

Bonus rotiri gratuite nelimitate

Furnizor de Software: Playtech

 

Cum se Joacă The Matrix

 

Poate că Neo a intrat în Matrix și s-a străduit să-și croiască un drum, dar datorită barei simple de pariuri Playtech, nu vă veți pierde niciodată. Chiar și cu cinci role și 50 de linii de plată, nu vă veți afla în dificultate atunci când vine vorba de schimbarea pariurilor de la 0.01 RON până la 10 RON per linie de plată. Când intrați în Matrix, ar fi bine să fiți pregătit pentru nenumăratele opțiuni care vă vor ieși, inevitabil, în cale.

 

Indiferent dacă este vorba de distribuția din film care contribuie la crearea de câștiguri cu valoare între 10X și 500X pariul dumneavoastră de linie sau simbolurile déjà vu, unda din continuumul spațiu-timp care se transformă în victorii noi, acest slot are o mulțime de moduri unice de a câștiga. De fapt, slotul Matrix devine într-adevăr în largul său atunci când obțineți trei simboluri pentru rotiri gratuite pe rolele 1, 3 și 5. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți alege opt rotiri Agent Smith care să încarce un număr din ce în ce mai mare de simboluri wild pe role sau puteți avea un număr potențial nelimitat de rotiri gratuite Nebuchadnezzar. Indiferent de bonusul pe care îl alegeți, Matrix este un loc pe în care veți dori să vă jucați dacă sunteți un fan al aventurilor cibernetice pline de bani.

 

Jocuri Sugerate: Considerați că Matrix este prea înspăimântător, de ce nu vă îndreptați spre celelalte jocuri de slot oferite de cazinoul nostru?