93.97% RTP
jackpot: 2,256,926.62 RON

Top Trumps Football Stars Sporting Legends Jackpot Slot

Iubitorii de fotbal din întreaga lume sunt chemați! Superstarurile dumneavoastră preferate se întorc pe teren și sunt gata să deblocheze câștiguri masive pentru dumneavoastră în slotul video de la Top Trumps Football Stars de la Playtech. Am adăugat acest slot nou pentru a sărbători Cupa Mondială de Fotbal 2018 din Rusia și, deși nu putem garanta câștigurile pentru toată lumea, vă garantăm că vă va transpune într-o frenezie de fotbal în așteptarea marilor meciuri.

Disponibil pe toate platformele și putând să fie redat în mod portret sau orizontal pe dispozitivele mobile, acest slot uimitor oferă jucătorilor șansa de a activa repetări ale rotirilor și jocuri gratuite nelimitate cu simboluri wild aleatorii care rămân pe poziții!

INFORMAȚII JOC TOP TRUMPS FOOTBALL STARS SPORTING LEGENDS SLOT

Jucați pentru jackpoturi maxime de 500x

Activați rotiri gratuite pline de suspans cu simboluri wild extra

Bucurați-vă de funcții bonus, inclusiv runda bonus Trofeu Fotbalistic

Furnizor: Playtech

Cum să Jucați TOP TRUMPS FOTBAL STARS SPORTING LEGENDS

Înainte ca fluierul arbitrului să marcheze începutul experienței dumneavoastră Top Trumps Football Stars, vi se va cere să alegeți cele cinci simboluri pe care doriți să le marcați ca fiind cele mai importante din sesiunea de joc, din 30 de jucători de fotbal celebri. Poate doriți să alegeți jucătorul preferat ca cel mai bun simbol, deoarece el va fi coechipierul dumneavoastră în încercarea de a ajunge la jackpotul maxim de 500x - trebuie doar să-l obțineți de cinci or pe role.

Una dintre funcțiile extraordinare pe care le veți descoperi este jocul de repetări ale rotirilor Lovitură Liberă, care poate începe oricând în timpul jocului principal. Ori de câte ori este activat, o minge de fotbal va zbura pe un simbol cu jucător, transformându-l într-un simbol wild înghețat. Jucătorul apoi lovește mingea spre poarta din spatele rolelor. Dacă înscrie, veți obține o nouă repetare a rotirii cu toate simbolurile wild blocate pe role. Această funcție continuă până când mingea nu este pe poartă.

De asemenea, puteți activa funcția Rotiri Gratuite Wild prin obținerea simbolului ScatterTop Trumps pe rolele 2, 3 și 4.

Găsiți trofeul de aur bonus pe prima și ultima rolă pentru a descoperi runda bonus Trofeu Fotbalistic. În acest joc, alegeți trei cărți din cele 21 Top Trump-uri afișate pentru a dezvălui câștigurile instantanee în bani.

Lăsați-vă cuprinți de febra fotbalului cu Top Trumps Football Stars la Betfair astăzi!

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot: