95.07% RTP

Upgradium™ Online

 Joacă Upgradium – recenzie a jocului cu sloturi

Folosește energia puternică a cristalelor și du-ți câștigurile la un alt nivel, în strălucitorul slot Upgradium, de la Playtech, disponibil online pe toate platformele. Acest slot cu cinci role și 25 de linii de plată poate părea ceva din tabelul periodic al elementelor dintr-o clasă, dar nu e nimic copilăresc în jackpotul maxim de 1000x al slotului!

Aventurează-te în centrul pământului pentru a descoperi această peșteră a nestematelor, plină de cristale colorate care ar putea veni în ajutorul tău în încercarea de a câștiga sume imense de bani. Orice combinații câștigătoare care conțin simboluri wild sunt îmbunătățite, ceea ce crește emoțiile la fiecare rotire.

 

Informații joc Upgradium

 

  • Începe să joci de la numai 0,25 credite per rotire
  • Jackpot maxim disponibil de 1000x
  • Câștigă până la nouă re-rotiri cu îmbunătățiri gratuite
  • Furnizor: Playtech

 

Cum se joacă slotul Upgradium

Simbolul wild al jocului este litera „W” roșie, care declanșează jackpotul maxim de fiecare dată când obții cinci simboluri wild de același fel pe aceeași linie de plată. Simbolul wild înlocuiește celelalte simboluri, pentru a realiza cele mai bune combinații câștigătoare. Alte simboluri profitabile includ piatra cristalizată și steaua aurie, care valorează până la 500x, respectiv 400x, pentru cinci simboluri de același fel.

De asemenea, simbolul wild îmbunătățește plata pentru orice combinație câștigătoare în care apare. Specialitatea de rerotire Cristalizare, care poate acorda până la nouă rotiri gratuite, îmbunătățite la fiecare rotire, se declanșează când simbolul piatră cristalizată portocalie apare în zona fierbinte din centrul rolei trei. Imediat, rolele se rotesc din nou gratuit, iar toate simbolurile de pe role sunt avansate la simbolul imediat superior ca nivel de plată, cu excepția simbolurilor wild.

În cazul în care un simbol cristal portocaliu apare din nou într-o zonă fierbinte la rotirea gratuite, se declanșează o altă rotire gratuită. Aceste rerotiri continuă până când dispar toate zonele fierbinți, oferindu-ți plăți potențial profitabile!

Cu o grafică sclipitoare și jackpoturi și mai strălucitoare disponibile, vino să încerci Upgradium la Betfair chiar astăzi.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc de slot online, încearcă şi jocurile de mai jos:

White King  

White King II  

Wolves! Wolves! Wolves! 

Terminator Genisys 

The Dark Knight Rises 

The Mask of Zorro 

The Matrix 

Tiger Claw