91.89% - 97.00% RTP

Wild Gambler Slot

Despre jocul de slot Wild Gambler

Vă ghemuiți puțin în spatele tufișului uscat în timp ce încercați să stați cît mai nemișcat cu putință, astfel încât turma de lei, aflată la doar o sută de metri distanță, să nu vă observe. Leii stau leneși la umbra unui copac cu frunze, în timp ce mama își curăță bebelușii și tatăl se adapă din iazul rece. Nu există alte animale în zare și v-ați pierdut de grupul de safari cu mult, mult timp în urmă. Ghidul v-a avertizat să nu mergeți în această direcție, pentru că animalele nu sunt obișnuite să vadă oameni în această parte și că poate fi dificil de navigat și ușor să vă pierdeți. Dar, cu noul dumneavoastră obiectiv, trebuia să vă apropiați mai mult de acțiune și să faceți niște fotografii minunate cu viața sălbatică pentru care ați călătorit-o atât de mult pentru a o vedea.

Aduceți vizorul la ochi atunci când auziți un sunet clar alunecând și priviți în jos unde vedeți un șarpe gros, amenințătoar care se zbate la picioarele dumneavoastră!

Informații Joc Wild Gambler

Role: 5

Linii: 20

Funcțiile jocului: Rotiri Gratuite, Modul Blocați și Rotiți

Simbolul Wild: Leul și simboluri Wild modificatoare

Furnizor: Ash Gaming

Pentru a Juca Acest Joc:

Mizele pe linie sunt selectate făcând clic pe butoanele direcționale Miză pe Linie pentru a mări sau micșora suma.

Jocul Wild Gambler este întotdeauna jucat cu 20 de linii de câștiguri active. Numărul de linii de plată active este fix și nu poate fi modificat de către jucător.

Simbolurile normale pot fi transformate în simboluri Wild. Dacă faceți clic pe un simbol, îl veți selecta și transforma într-un simbol Wild. Dacă faceți clic pe un simbol Wild, îl veți deselecta și îl veți elimina ca fiind Wild.

Dacă faceți clic pe Rotire, rotiți rolele cu miza pe linie selectată curent. După ce rolele au început să se rotească, făcând clic din nou pe Rotire termină animația de rotire și afișează imediat rezultatele rotirii. Suma totală pe care ați încasat-o va fi afișată în caseta Miză de deasupra butonului Rotire. Simbolurile wild nu vor fi blocate la loc prin intermediul butonului Rotire.

Dacă faceți clic pe Blocați și Rotiți păstrează simbolurile Wild pe role și rotește rolele astfel încât să se modifice numai celelalte simboluri.

Acest lucru crește șansa de a câștiga. Suma totală pe care ați pariat-o va fi afișată în caseta Miză de deasupra butonului Blocați și Rotiț și va varia în funcție de locul unde se află simbolurile Wild pe role. Notă: Miza totală în modul Blocați și Rotiți este întotdeauna mai mare decât miza totală în modul de rotire normală.

Dacă este activat modul Blocare Automată, simbolurile wild din rezultatele rotirii sunt blocate automat la apăsarea butonului Blocați și Rotiț. Dacă modul Blocare Automată este dezactivat, singurele simboluri Wild care vor fi blocate sunt cele care au fost pe role înainte de a opri modul Blocare Automată sau cele selectate manual de către jucător.

Notă: Blocarea Automată este activată în mod implicit și poate fi dezactivată prin butonul Opțiuni din colțul din stânga jos al ferestrei de joc. Simbolurile Wild poate fi identificat printr-o simplă icoană atunci când mouse-ul este pus deasupra rolelor sau pe butonul Lock & Spin.

În modul normal de rotire, miza totală este egală cu miza pe linie selectată în prezent multiplicată cu numărul de linii (20). În modul Blocați și Rotiți, miza totală variază în funcție de locul în care se află simbolurile Wild.

Luați-vă pălăria de soare și aparatul foto pentru că mergeți la Safari! Wild Gambler este un joc cu tematică de safari african , care reunește suspansul și fiorul Safari-ului African cu câștigurile mari ale jocurilor de noroc online. Jocul este unic în sensul că nu conține simbol Scatter comun altor sloturi online, dar are o caracteristică interesantă Blocați și Rotiți pe care jucătorii o vor îndrăgi. Deci, bucurați-vă de plimbare și de observarea animalelor exotice, dar aveți grijă pentru că, deși sunt frumos de observat, sunt totuși animale și au mușcături dureroase!

Simbolul Wild

Simbolul Wild din Wild Gambler este un leu și acest simbol poate fi folosit ca înlocuitor pentru orice alt simbol care apare pe role. Atunci când cinci lei apar simultan pe role, există un câștig separat care poate fi găsit în tabelul de plăți!

Blocați și Rotiți

Jucătorul are opțiunea de a juca în modul normal de rotire sau de a juca în modul Blocați și Rotiți. Cu această setare, jucătorul poate face ca toate simbolurile Wild care apar pe role să fie "blocate" și numai celelalte simboluri să se schimbe atunci când rolele sunt rotite din nou, pentru a ajuta jucătorul să obțină cea mai bună combinație posibilă.

Rotiri Gratuite

Periodic pe tot parcursul jocului vor apărea în partea inferioară a ecranului nevîstuici cu litere aleatorii. Dacă se întâmplă ca maimuțele să rețină literele B, O, N, U și S, atunci runda de rotiri gratuite va fi activată. Rolele se rotesc automat în timpul rotirilor gratuite, iar toate simbolurile Wild au fost prezente în timpul rundei care a activat rotirile gratuite vor rămâne "blocate" în role. În plus, noile simboluri Wild sunt păstrate în loc indiferent dacă funcția de blocare automată este activată sau nu.

Jocul Wild Gambler are RTP-ul 91.89% - 97.00%.

Iată RTP-ul altor jocuri populare de slot oferite de Vegas România: