99.26% RTP

Aces and Faces Multihand

Ce poate să fie mai plăcut decât să jucați o mână de poker cu șanse foarte mari de câștig? Ați ghicit! Să jucați mai multe mâini de poker în același timp și să vă multiplicați câștigul potențial cu minimul de efort. Dacă această propunere sună deja foarte promițător pentru dumneavoastră, continuați să citiți pentru a descoperi toate caracteristicile oferite de Aces and Faces Multihand.

 

Cum Se Joacă Aces and Faces Multihand

Ca la orice joc de poker, obiectivul în Aces and Faces este să obțineți o combinație cât mai bună din cele 5 cărți de poker pe care le aveți la dispoziție. Fiecare mână folsește un pachet separat de cărți pentru a asigura un joc corect și sigur.

 

Inițial, după ce apăsați butonul ÎMPARTE, vi se vor prezenta 5 cărți, toate cu fața în sus. Plecând de la aceste 5 cărți, dumneavoastră va trebui să vă folosiți instinctul pentru a decide pe care le veți păstra și pe care doriți să le schimbați cu altele din pachet. După ce selectați cărțile pe care doriți să le păstrați apăsând butonul PĂSTREAZĂ, apăsați pe TRAGE CĂRȚI pentru a primi cărți noi în celor pe care nu doriți să le păstrați.

 

Puteți să ajustați valoarea pariului pe fiecare mână apăsând butoanele + sau - de lângă butonul PARIU PE MÂNĂ și puteți decide câte mâini să jucați concomitent apăsând aceleași simboluri de lângă butonul MÂINI.

Funcții Speciale Aces and Faces

Pe lângă câștigurile generate de mâinile câștigătoare prin clasicele combinații de poker precum careu, chintă, culoare sau altele, Aces and Faces vă oferă posibilitatea de a suplimenta soldul dumneavoastră cu ajutorul unei funcții speciale: PARIAȚI.

 

După fiecare mână câștigătoare puteți să colectați câștigul apăsând butonul ÎMPARTE, sau vă puteți încerca norocul pariind câștigurile obținute în acest joc special. Pentru a accesa funcția PARIAȚI, apăsați butonul cu același nume și un nou ecran se va deschide unde vi se vor oferi 5 cărți cu fața în jos. Aveți opțiunea de a paria toată suma câștigată sau doar jumătate iar sistemul de pariere este unul foarte simplu. În funcție de ce intuiți de ce culoare intuiți că va avea cartea cu fața în jos, apăsați butonul ROȘU sau butonul NEGRU pentru a o întoarce. Dacă ghiciți corect, suma se va dubla și aveți posibilitatea de a colecta câștigurile prin a apăsa butonul COLECTEAZĂ sau să continuați să pariați apăsând din nou pe ROȘU sau NEGRU.

 

Jackpotul Maxim Posibil în Aces and Faces

Exceptând sumele colosale la care puteți ajunge chiar de la un câștig mai mic cu ajutorul funcțieiPARIAZĂ, Aces and Faces are și un jackpot total de 800 de ori suma pariată inițial pe o mână. Pentru a câștiga acest jackpot imens și a obține premiul maxim de 800 de ori pariul dumneavoastră, trebuie să obțineți pe cel puțin o mână, combinația de CHINTĂ ROIALĂ. Pentru cei ce joacă prima dată Aces and Faces, chinta roială este succesiunea de cărți de la Zece la As, toate cărțile având aceeași culoare.

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi Casino HoldEm.