Blackjack Online

Joacă
Vegas Blackjack
Joacă
Free Chip Blackjack™
Joacă
All Bets Blackjack™
Joacă
Premium Blackjack
Joacă
Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack
Joacă
Heads Up Hold'Em
Joacă
Cashback Blackjack
Joacă
Lucky Lucky Blackjack

Blackjack Online

Nu există joc mai incitant decât blackjack-ul. Cunoscut şi sub numele de 21, acest joc simplu domină lumea jocurilor de cărți de secole. Este în topul jocurilor oferite de cazinourile online.

Dacă eşti în căutarea unui cazino licenţiat şi sigur, în care poţi juca în siguranţă Blackjack Online pe bani, ai nimerit la locul potivit.

Jocurile de Blackjack Online

Scopul jocului Blackjack - zis şi 21 - este de a acumula un număr de cărţi cu o valoare totală de 21. Totuşi, nu este neapărat important ca suma totală să fie 21. Câştigul se poate realiza în două condiţii: dacă nu ai depăşit suma totală de 21, şi dacă dealerul sau ceilalţi participanţi la joc au mâni de valoare mai mică decât suma pe care ai acumulat-o tu. În cazinourile online, poţi juca blackjack doar împotriva dealerului, în schimb în cele clasice, se poate juca şi împotriva altor jucători care sunt la masă.

Cum Se Joacă Blackjack Online

În jocurile de blackjack pe bani, runda începe atunci când jucătorul pariază o sumă egală sau mai mare decât pariul minim acceptat.

Jucătoriul primeşte două cărţi, cu faţa în sus, în timp ce dealerul primeşte tot două cărţi, dar doar una dintre ele va fi cu faţa în sus, cealaltă rămânând acoperită.

 • Hit înseamnă că jucătorul cere dealerului să primească o nouă carte în mod gratuit
 • Stand înseamnă că jucătorul preferă să rămână cu cele două cărţi pe care le-a primit deja
 • Dublarea pariului implică ca jucătorul să dubleze suma pe care a pariat-o iniţial, pentru a mai primi încă o carte
 • Split, sau partaj, este o regulă de Blackjack care îi permite jucătorului să îşi dividă mâna iniţială în două, şi să parieze la două mâini (deci două perechi diferite de câte două cărţi). Pentru a face split, jucătorul trebuie să parieze o sumă în plus.

În momentul în care jucătorul alege să stea (Stand), jocul se mută la dealer, care este obligat să îşi tot dea cărţi până în momentul în care au o sumă mai mare de 17.

În momentul în care şi dealerul se opreşte, se compară cărţile jucătorului cu cele ale dealerului, iar cel care are mâna cea mai apropiată de suma de 21, câştigă. În cazul în care jucătorul depăşeşte suma de 21, pierde automat. Dacă dealerul depăşeşte suma de 21, jucătorul câştigă automat.

În cazul în care dealerul şi jucătorul au acelaşi total al cărţilor, partida se condieră o remiză iar jucătorul îşi va primi înapoi suma pariată îniţial.

Valoarea cărţilor în jocul de Blackjack

 • cărţile de la 1 la 10 au valoarea numărului inscripţionat pe ele
 • cărţile J, Q, K au toate valoarea 10 - spre exemplu, dacă ai un 5 şi un J, în Blackjack vei acumula 15 puncte
 • Asul poate avea fie valoarea 1, fie 11, în funcţie de tipul de joc pe care îl joci. În unele jocuri valoarea este fixă, alte jocuri îţi permit să îl foloseşti fie ca 1, fie ca 11, în funcţie de cum preferi. De aceea îţi recomandăm să citeşti cu atenţie regulile jocului înainte să plasezi primul pariu.

Culoarea jetoanelor în jocul de Blackjack

Mai jos vei găsi valoarea fiecărui jeton în funcţie de culoarea sa:

 • Jetoanele able - o unitate
 • Jetoanele roşii - două unităţi
 • Jetoanele verzi - 25 de unităţi
 • Jetoanele negre - 100 de unităţi
 • Jetoanele mov sau roz - 500 de unităţi
 • Jetoanele galbene - 1,000 de unităţi

Toate aceste unităţi se referă la moneda ţării în care joci jocul, de exemplu în România un jeton alb valorează un leu. Fii fără grijă, jocurile noastre de blackjack online au afişată valoarea pe jetoane, deci nu e nevoie să memorezi aceste culori.

Joacă Blackjack Online la Betfair Vegas

Blackjack oferă în primul rând plăcere, emoție, entuziasm dar şi premii substanțiale iar Betfair Vegas este cel mai bun loc unde poţi experimenta toate acestea. Încearcă jocurile de blackjack oferite de Betfair:

Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack

Premium Blackjack

All Bets Blackjack™

Free Chip Blackjack

Joacă Blackjack gratuit în versiunea Demo

Pentru cei care doresc să testeze jocurile de blackjack în mod gratuit, nimic mai simplu, mesele noastre demonstrative vă oferă funcționalitate completă fără niciun cost. Dacă doreşti să testezi mai multe jocuri fără să te atingi de buget, pentru a-l alege pe cel care ţi se potriveşte cel mai bine, trebuie doar să îţi creezi un cont la Betfair Vegas, iar apoi butonul Demo va apărea automat la toate jocurile care au această opţiune.

Cu ajutorul versiuni demo, îţi poţi testa îndemânarea şi abilităţile la jocul de 21, iar după ce ai ales jocul care îţi place cel mai mult, poţi începe să joci pe bani cu ajutorul unui simplu click.

Joacă Blackjack cu bani reali

După ce ai testat versiunile demo şi ai ales care este jocul care îţi place cel mai mult, joacă blackjack online pe bani reali!

Avantajele jocului online:

 • găseşti jocuri pentru toate buzunarele - varietatea jocurilor oferite de cazinoul nostru aduce avantajul că se adresează oricui, indiferent dacă dispui de un buget mai mic sau dacă eşti antrenat şi pregătit să pariezi sume mai mari
 • varietate pentru toate nivelurile de jucători: fie că eşti începător, fie că joci de ani de zile, la noi vei găsi jocuri pe toate gusturile şi nivelurile de dificultate
 • siguranţă şi legalitate: cazinoul Betfair Vegas este un cazino licenţiat în România. Vei avea parte de siguranţă şi vei juca în legalitate.

Strategii de Blackjack

Cea mai bună modalitate de a-ţi mări câștigurile într-o singură rundă de blackjack este să joci cât mai multe mâini posibil. Pentru a plasa pariuri, software-ul nostru iţi permite să iei jetoanele printr-un simplu click, de aceea poţi juca atâtâ de pe calculator cât şi de pe mobil sau tabletă.

Nu există o strategie de Blackjack care să îţi garanteze succesul de fiecare dată. Jocul de blackjack este un joc de noroc, nu un joc de abilităţi. Poate cel mai important de reţinut este că scopul jocului de blackjack nu este neapărat de a acumula un total de 21, ci de a înfrânge dealerul.

Strategiile complete pentru blackjack sunt foarte elaborate și presupun un număr foarte mare de mâini pentru a fi aplicate. Poţi găsi nenumărate tabele cu astfel de strategii online, dar pentru începători recomandăm următoarele reguli:  

 • Cere mereu încă o carte atunci când totalul mâinii este de 11 sau mai mic
 • Dacă dealer-ul are o carte mare sau un As, este recomandat să ceri cărţi până depăşeşti valoarea de 17
 • Întotdeauna fă split unei perechi de 8
 • Dublează întotdeauna când valoarea mâinii este 11

Descoperă oferta de bun venit şi joacă Blackjack pe bani reali!