Blackjack Online

nou
Joacă
Free Chip Blackjack™
nou
Joacă
All Bets Blackjack™
Joacă
Premium Blackjack
Joacă
Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack
Înapoi la început

Betfair Vegas - Blackjack Online

Nu există joc mai incitant decât blackjack-ul. Acest joc simplu domină lumea jocurilor de cărți de secole. Este în topul jocurilor oferite de cazinourile online. O dată ce ați avut prima experiență cu jocul de blackjack vă asigurăm că nu vă veți mai putea lua gândul de la el pentru o bună perioadă de timp.

Jucați Blackjack la Betfair Vegas

Blackjack vă oferă în primul rând plăcere, emoție, entuziasm dar nu în ultimul rând premii substanțiale iar Betfair Vegas este cel mai bun loc unde puteți experimenta toate acestea. Nu ezitați să încercați oferta senzațională de jocuri de blacjack pusă la dispoziție de Betfair. Premium Blackjack, Frankie Dettori Magic Seven Blackjack, Caskback Blackjack, Perfect Blackjack și multe altele. Pentru cei care doresc să testeze acest joc în modul gratuit, nimic mai simplu, mesele noastre demonstrative de blackjack vă oferă funcționalitate completă fără niciun cost. La acest tip de mese vă puteți testa îndemânarea și vă puteți distra în același timp fără să vă afectați bugetul. Pentru a fi conectat tot timpul la joc puteți accesa oricând Betfair, cazinoul dumneavoastră preferat, accesând aplicația iOS.

Cum Să Jucați Premium Blackjack

Cea mai bună modalitate de a vă mări câștigurile într-o singură rundă de blackjack este să jucați cât mai multe mâini posibil. Mesele noastre Premier Blackjack nu vă oferă numai șansa de a paria 1 RON o singură dată, ci de cinci ori. Pentru a plasa pariuri, software-ul nostru vă permite să faceți click și să trageți jetoanele în timp ce parcurgeți denominațiile acestora ca și când ați utiliza un telefon mobil.

Strategii Aplicabile în Jocul de Blackjack

Nu vă puteți aștepta să găsiți o strategie care să vă garanteze succesul de fiecare dată. Însă dacă sunteți un împătimit al jackpotului cu siguranță ați aflat deja că există diferite mijloace prin care vă puteți spori șansele de a obține venituri. Nu uitați că scopul jocului este în principal de a-l înfrânge pe dealer, nu de a obține sub orice formă și cu orice preț 21 de puncte.

Strategiile complete pentru blackjack sunt foarte elaborate și presupun un număr foarte mare de mâini pentru a fi aplicate. Puteți găsi nenumărate tabele cu astfel de strategii online, iar pentru a vă îmbunătății jocul, puteți aplica oricând aceste reguli:  

·        Cereți mereu încă o carte atunci când totalul mâinii este de 11 sau mai mic

·        Dacă dealer-ul are o carte mare sau un As, este recomandat să cereți carte până depășiți valoarea de 17

·        Faceți întotdeauna split unei perechi de 8

·        Dublați întotdeauna când valoarea mâinii este 11

 

Obțineți acces instant la cele mai bune jocuri online de blackjack alăturându-vă cazinoului Betfair Vegas!