Ruletă

nou
Joacă
Mini Roulette
Joacă
3D Roulette
Joacă
French Roulette
Joacă
Premium French Roulette
Joacă
Premium European Roulette
Joacă
Premium Roulette Pro
Joacă
European Roulette
Înapoi la început

Betfair Vegas / Ruletă

Se spune că ruleta este regina cazinourilor. Motivul este unul bun – este un joc reprezentativ, care nu necesită cunoștințe extraordinare pentru a putea fi jucat și oferă aproape la fel de multe șanse de câștig unui începător precum îi oferă unui avansat. 

Jucați Ruletă la Betfair Vegas

Dacă jocurile de ruletă vă atrag dar nu ați găsit până acum un cazino unde să vă bucurați de o experiență de joc superioară, Betfair Vegas este locul ideal pentru dumneavoastră. Niciodată nu vă veți plictisi cu oferta senzațională de jocuri de ruletă. Nu ezitați să încercați multiplele varietăți oferite de Betfair, precum European Roulette, American Roulette Preimum Series, Diamond Bet Roulete, Live Dealer Roulette și multe altele.

Cum Să Jucați Jocul de Ruletă

Pentru a începe jocul de ruletă, trebuie să încercați să prevedeți rezultatul fiecărei rotiri prin plasarea de pariuri pe câmpurile disponibile pe masa de ruletă. Câştigurile dumneavoastră se vor baza pe tipul de pariu plasat și pe cât de bine ați prezis poziţia finală a bilei.

Tipuri de Pariuri pe Ruletă

Așa cum am menționat mai sus, există mai multe feluri de pariuri disponibile pentru un joc de ruletă. Acestea diferă în funcție de tipul de ruletă pe care îl jucați sau grupul de numere pe care vă plasați pariul. Se pot face două mari clasificări în ceea ce ține pariurile la ruletă:

·        Pariuri Interioare

Aceste pariuri sunt cele plasate în principal pe numere și nu pe zone ale ruletei. Exemple de pariuri interioare sunt: pariul pe un singur număr, pariul split ( între două numere adiacente pe masa ruletei), pariul stradă ( trei numere consecutive pe masa de joc) sau pariul colț (patru numere adiacente pe masa ruletei)

·        Pariuri Exterioare

Pariurile exterioare sunt cele ce acoperă zone mai mari ale mesei. Cele mai folosite pariuri exterioare sunt: roșu / negru, par/impar, 1-18/19-26, duzină (pariați pe 12 numere consecutive, grupate in 3 categorii distincte de la 1 la 36), coloană (pariați tot pe 12 numere dar acestea nu mai sunt consecutive)

Strategii Aplicabile în Jocul de Ruletă

Încă din cele mai vechi timpuri, jucătorii au dorit să obțină rețeta perfectă pentru a câștiga de fiecare dată la ruletă. Nu este de mirare, așadar, că a apărut o serie de strategii ce promit șanse mult mai bune de câștig. Iată câteva dintre cele mai populare strategii pentru ruletă:

·        Sistemul Martingale – presupune plasarea exclusiv a pariurilor cu cota 2 (de exemplu roșu / negru) și dublarea mizei după fiecare pariu necâștigător. Într-un final, atunci când pariul este câștigător, suma obținută va acoperi toate pierderile precedente și un profit garantat de cel puțin o unitate.

·        Sistemul D’Alambert – destul de asemănător cu strategia Martingale, acest mod de a paria la ruletă presupune creșterea mizei cu o unitate în cazul în care pariul precedent a fost pierzător și scăderea acesteia cu o unitate atunci când ați înregistrat un câștig.

Acum sunteți gata să vă alegeți tipul preferat de ruletă și să vă încercați norocul aplicând una dintre strategiile sugerate, sau jucând numerele dumneavoastră norocoase. Un lucru este cert, la Betfair Vegas aveți de unde alege. Mult succes!