Jackpots

Joacă
Age of the Gods: God of Storms
Joacă
Age of The Gods™ Glorious Griffin
Joacă
Gem Splash King's Court™
Joacă
Age of the Gods
Joacă
Gem Splash Rainbows Gift™
Joacă
Great Blue Jackpot™
Joacă
Age of the Gods Book of Oracle™
Joacă
Djinn of Storms PowerPlay Jackpots™
Joacă
Age of the Gods Norse Book of Dwarves™
Joacă
Age of the Gods Ruler of the Dead™
Joacă
Kingdoms Rise Captain’s Treasure™
Joacă
Kingdoms Rise™ Guardians of the Abyss
Joacă
Kingdoms Rise™ Forbidden Forest
Joacă
Kingdoms Rise™ Sands of Fury
Joacă
Age of the Gods Ways of Thunder™
Joacă
Kingdoms Rise Legend of Elvenstone™
Joacă
Age of the Gods™ Epic Troy
Joacă
Age of The Gods™ Norse: King of Asgard
Joacă
Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot
Joacă
Age of the Gods Goddess of Wisdom™
Joacă
Grease™TM & © 2018 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Joacă
AP McCoy: Sporting Legends™
Joacă
Age of the Gods: Rulers of Olympus™
Joacă
Age of the Gods: Medusa & Monsters™
Joacă
Age of the Gods: Ruler of the Sky™
Joacă
Frankie Dettori Sporting Legends™
Joacă
Ronnie O'Sullivan Sporting Legends™
Joacă
Age of the Gods: Fate Sisters™
Joacă
Jackpot Bells
Joacă
Age of the Gods: King of Olympus
Joacă
Age of the Gods: Prince of Olympus
Joacă
Age of the Gods: Furious 4
Joacă
Jackpot Giant

Jackpot Online Jocuri cu Jackpots / Befair Vegas

Jackpoturi Online

Jackpoturile oferite într-un cazino reprezintă cel mai mare premiu care se poate acorda pentru un anumit joc. Există două tipuri de jackpots: fixe şi progresive, cele fixe rămânând neschimbate, iar cele progresive fiind într-o continuă creştere.

Dacă eşti pasionat de jocurile de noroc, poţi încerca cu încredere jocurile cu jackpot ale cazinoului nostru Betfair Vegas. Am adunat aici cele mai populare jocuri cu jackpoturi fixe şi progresive din industria jocurilor de noroc, şi le vei putea găsi pe toate într-un singur loc. Spre deosebire de clasicele jocuri de slot cu fructe, jocurile de slot cu jackpot vă pot oferi premii uriaşe, o oportunitate pentru orice jucător.

Joacă jocuri cu Jackpot Online la Betfair Vegas pentru Bani Reali

Sloturile cu jackpot arată și se joacă la fel ca sloturile obișnuite. Diferența este că, pe lângă premiile obișnuite din slot, acestea vin cu posibilitatea de a câștiga sume uriașe dacă vei obţine simbolurile reprezentative pe ele. În cazul anumitor jocuri, jackpotul poate fi afişat pe liniile de câştig multiple. În cazul altor jocuri, e nevoie să găseşti un anumit simbol.

Poţi juca jocuri de slot cu jackpot atât în mod gratuit cât şi pentru bani reali. Pentru anumite jocuri, după ce te vei loga în contul tău, vei putea juca varianta demo a acestor jocuri. Printre ele vei găsi şi sloturi cu jackpoturi, în categoria Jackpots. Poţi să te joci în mod gratuit pe aceste jocuri până când te vei familiariza cu fiecare şi îl vei putea alege pe cel care îţi place cel mai mult. Apoi, prin apăsarea unui singur buton, te vei putea muta pe varianta jocului cu bani.

Jocurile de jackpot accesibile pe Vegas România sunt oferite de producători de top din industria jocurilor de noroc, iar din acest movit vei avea tot timpul cele mai noi sau populare jocuri la un click distanţă. Experienţa de joc este similară a celei dintr-un cazino real, cu diferenţa că în cazinoul nostru online vei avea partee de confortul casei tale.

Cele mai populare jocuri de Slot cu Jackpot

Gama noastră de jocuri cu jackpot acoperă toate gusturile şi nivelurile de experienţă ale jucătorilor. În marea varietate de jocuri Betfair Vegas vei putea găsi jocuri de renume precum:

Tipuri de Jackpoturi

Atunci când vorbim despre sloturi cu jackpot, există două mari categorii:

Jackpoturi standard (sau fixe)

atunci când slotul respectiv este dotat cu un premiu mai mare decât câștigurile standard, denumit jackpot, cu o sumă fixă ce este activat de o anumită combinație de simboluri. De obicei, acest jackpot apare atunci când o anumită combinaţie de simboluri se afişează pe ecranul jucătorului. Această combinaţie depinde de tipul de joc ales, fiind una specifică fiecărui joc.

Jackpot progresiv

Pentru fiecare rundă jucată la un joc de jackpot progresiv, o parte din pariul plasat de fiecare jucător va fi adăugată la cuantumul total al jackpotului. Această sumă va continua să crească până în momentul în care un jucător va câştiga marele premiu.

Creează-ţi cont pe Betfair Vegas România!

Pentru a putea juca pe bani reali, e nevoie să-ţi creezi un cont, în caz că nu ai făcut-o deja. Apasă doar butonul de înscriere, şi completează toate câmpurile pentru înregistrare. După ce vei efectua prima depunere, vei putea începe să te joci jocuri cu jackpoturi pe bani reali. Înainte de a-ţi crea contul, verifică ofertele şi promoţiile pentru clienţii noi pentru a putea beneficia de oferta de bun venit.

Nu uita să joci întotdeauna în mod responsabil!