94.03% - 95.02% RTP
jackpot: 3,484,964.94 RON

Age of the Gods

Age of the Gods

Singura modalitate de a deveni un zeu al jocurilor de noroc este de a vă alătura acestora și de a câștiga jackpot-uri progresive de peste 100.000 de RON în cadrul jocului clasic Age of the Gods. Cu patru jackpot-uri progresive separate, veți putea să avansați pe scara divină a banilor, indiferent cât de mult intenționați să mizați.

Informații Joc:

Role: 5

Linii: 20

Funcții bonus: Simbolul Age of the Gods va dezvălui un bonus al monedei magice

Simbolul Wild: Wild

Furnizor: Playtech

Despre joc

Întocându-se la vremurile clasice ale sloturilor online, Age of the Gods este o combinație de butoane plutitoare, simboluri de inspirație Grecească și un chenar auriu care se potrivește cu zeitatea. Cu toate acestea, dincolo de detalii, caracteristica definitorie a Age of the Gods este cea a celor patru jackpot-uri progresive.

Rotiri Gratuite Age of Gods

Uitați primirea unei singure rotire gratuită, Age of the Gods are patru jocuri gratuite fantastice. Pentru a accesa aceste jocuri, obțineți trei simboluri bonus și descoperiți trei zei identici pentru a începe jocul cu rotiri gratuite:

 Rotiri Gratuite Athena - Trei simboluri Athena vă vor acorda nouă rotiri gratuite și multiplicatoare aleatorii de până la 5X.

 Rotiri Gratuite Zeus - Nou[ rotiri gratuite cu un multiplicator ce crește la fiecare trei rotiri. Nu numai asta, dar Zeus va fixa două simboluri wild pe rola din mijloc.

 Rotiri Gratuite Poseidon - Poseidon vă va oferi nouă rotiri gratuite, dar de asemenea, va trage cu tridentul său la intervale aleatorii pentru a transforma până la cinci simboluri în simboluri wild pentru a vă îmbunătăți șansele de a câștiga.

Rotiri Gratuite Hercules - Când apar trei Hercule, chiar eroul va acoperi a treia rolă și va acționa ca o un simbol wild stivuit pe parcursul a nouă rotiri gratuite.

Jackpot-uri Progresive Age of the Gods

Jackpoturile progresive sunt au o ocurență total aleatorie atunci când vine vorba de Age of the Gods. Obțineți orice câștig și jocul jackpot ar putea să fie declanșat. Deci, chiar dacă nu obțineți cinci simboluri wild pentru a revendica jackpotul de 10.000 de credite fixe, puteți câștiga 100.000+ RON prin declanșsarea unui joc jackpot aleatoriu și descoperirea a trei simboluri identice în mini-jocul moneda miserioasă.