96.06% RTP

Legacy of the Wild Slot Online

Legacy of the Wild Online

Creați-vă propria moștenire atunci când intrați în lumea Playtech a vrăjitorilor, câștigurilor și simbolurilor wild. Plin cu imagini neaoșe și funcții inteligente, Legacy of the Wild este un joc care pune laolaltă

cele mai bune părți din lumea de iGaming de astăzi într-un singur slot. Cu toate acestea, înainte de a face o vraja peste role și de a face bani din nimic, trebuie să știți cum să vă scrieți propria intrare în analele istoriei cazinoului. Pentru a vă ajuta să deblocați o mulțime de moduri de a câștiga, rămâneți cu noi în următorul minut și vă vom îndruma prin Legacy of the Wild.

Informații joc Legacy of Wild Slots:

Jucați cu pariul minim de 0,40 RON

Câștiga până la 750x pariul pe linie

Câștiguri în cascadă și rotiri gratuite

Furnizor: Playtech

Cum se Joacă Legacy of the Wild Slots

Deși poțiunile și baghetele magice sunt cea mai bune unelte atunci când doriți să strângeți o avere pe pământ magic, lucrurile sunt puțin diferite în Legacy of the Wild. Pentru a face o vrajă pe cele cinci role și 40 de linii de câștig, va trebui să pariați între 0,01 și 20 de RON pe linie. În funcție de nivelul pe care îl alegeți, asta înseamnă că veți plăti de la 0,40 RON și până la 800 RON per rotire în căutarea premiilor în valoare de până la 15,000 RON.

Desigur, nu poți să folosești același truc și să speri să reușești în lumea cazinourilor online de astăzi, motiv pentru care dezvoltatorii au înzestrat Legacy of the Wild cu câteva funcții wild. De exemplu, de fiecare dată când înregistrați un câștig, simbolurile responsabile de această combinație vor fi înlocuite cu altele noi. Această funcție cu câștiguri în cascadă înseamnă, în principiu, că puteți câștiga, câștiga și câștiga și mai mult fără a fi nevoie, de fapt, să rotiți rolele.

Și dacă nu e suficient pentru dumneavoastră, dacă obțineți o reacție în lanț de cinci victorii în cascadă la rând, veți primi un bonus gratuit. Practic, dacă reușiți măcar o combinație câștigătoare, puteți da startul unei serii magice de premii în continuă creștere. Într-adevăr, nu contează dacă nu sunteți următorul Merlin, jocul Legacy of the Wild este conceput pentru a vrăji jucătorii de toate felurile.

Jocuri sugerate: Dacă Legacy of the Wild nu vă încântă de fantezie, de ce să nu tindeți către stele cu celelalte jocuri de slot:

Lotto Madness Slot

Maji Wilds  Slot

Murder Mystery  Slot

Pharaoh's Treasure Deluxe  Slot

Pink Panther Slot