97.30% RTP

Premium European Roulette

Aerul e surprinzător de vesel în încăperea bogat ornamentată din exclusivistul cazinou Monte Carlo. Bovindourile mari oferă o priveliște către Mediterană, care strălucește în lumina lunii în această seară perfectă de vară. Un pian sună încet într-un colț, în timp ce bărbați în smoching și femei în rochii de seară socializează pe lângă mese, schimbând zâmbete seducătoare și chicoteli sugestive.

În ciuda atmosferei, nu poți să nu simți presiunea. Normal că toți ceilalți sunt veseli, din moment ce mulți dintre ei au venituri disponibile mai mari decât produsul intern brut al unor țări mici. Nu te afli în aceeași barcă, din punct de vedere financiar; dar te-a fermecat atitudinea lipsită de griji pe care o au mulți din încăpere.

Plasezi pariul și îți ții respirația când domnișoara atrăgătoare cu rochie strălucitoare cu paiete învârte roata imposibil de mare. Trebuie să câștigi!

Despre Premium European Roulette

Premium European Roulette este un joc clasic de ruletă. După cum este de așteptat, obiectivul acestui joc este să prevezi unde se va opri bila. Ilustra roată de ruletă este alcătuită din spații numerotate de la 1 la 36, care sunt colorate alternativ roșu și negru, precum și o zonă verde cu numărul 0.

Cum se joacă Premium European Roulette

Pentru a începe o rundă nouă în Premium European Roulette din Betfair Vegas, va trebui să selectezi un jeton de cazinou cu o valoare corespunzătoare pe el. După ce ai făcut asta, poți plasa un singur jeton în orice parte a zonei de pariere dorești. . Fiecare clic într-o zonă de pariere va adăuga la pariu un jeton suplimentar de valoarea aleasă și, atunci când joci Premium European Roulette în Betfair Vegas, va trebui să mizezi cel puțin 0,5 RON (0,1 €/£/$) per învârtire, dar nu mai mult de 1.250 RON (250 €/£/$) pe un număr (nu mai mult de 25.000 RON (5.000 €/£/$) pariuri totale per învârtire).

Pariuri și plăți Premium European Roulette

Când joci Premium European Roulette în Betfair Vegas, vei avea la dispoziție următoarele opțiuni de pariere:

·       Un număr: 35:1

·       Între numere: 17:1

·       Trei numere: 11:1

·       Colț: 8:1

·       Duzină/coloană: 2:1

·       Pariu exterior (de ex., roșu/negru): 1:1

Pentru a șterge pariurile, poți apăsa butonul „clear” în orice moment și, atunci când ai terminat de pariat, poți apăsa butonul pentru învârtire și roata se va pune în mișcare. Pe măsură ce roate încetinește, jocul va scoate în evidență numerele, iar după ce bila se oprește sistemul va așeza un marcaj pe masă și va anunța numărul câștigător. În acest moment, orice pariuri câștigătoare vor fi confirmate și plătite corespunzător, înainte de începerea următoarei runde.

Trebuie, totuși, să reții că orice pariuri câștigătoare vor rămâne pe masă după încheierea rundei. Așadar, dacă nu vrei să plasezi din nou aceleași pariuri, trebuie să eliberez masa înainte de a începe din nou. Totuși, le poți lăsa acolo, dacă vrei. Mai mult, dacă vrei să plasezi exact aceleași pariuri din nou, poți apăsa butonul „rebet” și totul va fi resetat la starea de dinainte.

Înscrie-te astăzi în Betfair Vegas și joacă Premium European Roulette pentru unele dintre cele mai mari mize disponibile online.