97.3% RTP

Premium European Roulette

Spiritul este surprinzător de jovial în camera decorată din exclusivistul cazino Monte Carlo. Ferestrele largi oferă o vedere spre Marea Mediterană, strălucind în lumina lunii în această noapte perfectă de vară. Un pian se distinge într-un colț, în timp ce bărbați în frac și femei în rochii elegnate se plimbă în jurul meselor, schimbând zâmbete seducătoare și chicotiri sugestive.

În ciuda atmosferei, nu puteți să nu simțiți presiunea. Desigur, toată lumea este veselă iar mulți membri ai mulțimii au venituri mai mari decât PIB-urile unor țări mai mici. Nu sunteți exact în aceeași situație din punct de vedere financiar; dar cu toate acestea, sunteți cuprins de atitudinea fără griji afișată de mulți din cameră.

Plasați pariul și țineți-vă respirația în timp ce fata frumoasă cu rochie sclipitoare învârte roata imposibil de mare. Trebuie să câștigați de data aceasta!

Despre Premium European Roulette

Premium European Roulette este un joc clasic de ruletă. Așa cum intuiți, obiectivul acestui joc este ca jucătorul să prezică unde se va opri mingea. Roata ilustră a ruletei este compusă din spații numerotate de la 1 la 36, care sunt colorate alternativ în roșu și negru, precum și o zonă verde cu numărul 0.

Cum se joacă Premium European Roulette

Pentru a începe o nouă rundă de Premium European Roulette la Betfair, va trebui să selectați un jeton de cazino cu denominația dorită. Odată ce ați făcut acest lucru, puteți plasa un singur jeton în orice parte a zonei de pariere doriți. Fiecare clic pe o zonă de pariere va adăuga un jeton suplimentar din valoarea aleasă la pariul total iar când jucați Premium European Roulette la Betfair Vegas va trebui să pariați cel puțin 0,10 RON per rotație, dar nu mai mult de 250 RON pe un singur număr (nu mai mult de 5.000 RON în pariuri totale per rotire).

Premium European Roulette Pariuri și Plăți

Când jucați Premium European Roulette la cazinoul Betfair Vegas, puteți alege dintre următoarele opțiuni de pariere:

Număr Unic: 35: 1

Număr Divizat: 17: 1

Trei Numere: 11: 1

Sfert (Pariu pe 8 Numere): 8: 1

Duzină/Coloană: 2: 1

Pariu Exterior (de exemplu, Roșu/Negru): 1: 1

Pentru a vă șterge pariurile, puteți apăsa oricând butonul "șterge" și, odată ce sunteți mulțumit cu suma pariului, puteți apăsa butonul Rotește și puteți urmări învârtirea roții. Pe măsură ce roata încetinește, software-ul crește vizibilitatea numerelor și, odată ce mingea se oprește, sistemul va plasa un marker pe masă și va anunța numărul câștigător. În acest moment, toate pariurile câștigătoare vor fi confirmate și plătite în mod corespunzător înainte de începerea rundei următoare.

Este de menționat însă faptul că toate pariurile câștigătoare vor rămâne pe masă după încheierea unei runde. Prin urmare, dacă nu doriți să plasați aceleași pariuri din nou, va trebui să eliberați masa înainte de a începe din nou. Pe de altă parte, dacă doriți să le păstrați, aveți această posibilitate. În plus, dacă doriți să plasați din nou exact aceleași pariuri, puteți apăsa butonul ""Repetarea pariului"" și totul va fi pregătit exact cum a fost la pariul anterior.

Înscrieți-vă acum la cazinoul Betfair Vegas și jucați Premium European Roulette pentru cele mai mari mize online.

Înapoi la început