97.30% RTP

Live Roulette Lobby

ALEGEȚI INTERACȚIUNEA ȘI JUCAȚI LIVE ROULETTE LOBBY LA CAZINOUL BETFAIR VEGAS!

Jucați și câștigați cu cea mai bună echipă de ruletă live din industrie atunci când vă alăturați cazinoului Betfair Vegas . Oferindu-vă cea mai nouă tehnologie de cazino webcam și unele dintre cele mai mari mize din industrie, mesele noastre live de ruletă vă aduc mai aproape de acțiune ca niciodată.

JUCAȚI LIVE ROULETTE PENTRU PREMII IMPORTANTE

Pentru o experiență completă de ruletă, la Cazinoul Betfair Vegas veți găsi tipuri de mese și mize care se potrivesc tuturor stilurilor de joc. Jucătorii începători pot interacționa cu dealerii live de la doar 0,10 RON per rotire, în timp ce jucătorii experimentați pot paria până la 200+ RON pe un singur număr. Indiferent de mizele pe care le alegeți, mesele noastre de ruletă live conțin premii variind de la dublarea mizei până la 35: 1. Asta înseamnă că jocruile noastre live ar putea să vă crediteze contul cu premii ce depășesc 7.000 RON!

LIVE JACKPOT ROULETTE

Ruleta live la Betfair este și mai profitabilă datorită mesei tematice Age of the Gods. Cu 1% din fiecare pariu adăugat la fondul comun de premiere, puteți câștiga peste 100.000 RON dintr-o singură rotire atunci când jucați acest joc live special cu jackpot progresiv.

DE CE LIVE ROULETTE ESTE CEA MAI BUNĂ LA BETFAIR VEGAS

Ruleta live este o opțiune mai bună oricând doriți mai multă interacțiune, mai multă acțiune și mai multe funcții. Mesele noastre de top nu numai că vă permit să pariați la un nivel care vă este comfortabil, dar vă vor ajuta să vă îmbunătățiți experiența cu următoarele funcții:

Jocul în mod ecran complet pentru o experiență și mai imersivă

Setări reglabile ale calității video pentru a putea juca în format Full HD.

Statistici în timpul jocului care vă prezintă rezultate și tendințe

Mese tematice bazate pe sărbători populare și diverse evenimente

Pariuri speciale și pariuri salvate pentru a vă ajuta să plasați pariurile în câteva secunde

Dealeri carismatici care vor menține conversația pe durata fiecărui joc

MESE DE LIVE ROULETTE LA CAZINOUL BETFAIR VEGAS

Pentru a obține mai mult din timpul petrecut online, oferim 14 mese diferite de ruletă live, inclusiv cele create special pentru membrii Cazinoului Betfair Vegas. Când vă creați un cont, veți avea acces la următoarele opțiuni și nu numai:

Betfair Roulette VIP

Grand Roulette

Speed Roulette

Age of the Gods Jackpot Roulette

Pentru cea mai bună experiență de ruletă live online, alăturați-vă cazinoului Betfair Vegas chiar acum!

Înapoi la început