95.99% RTP

Frankie Dettori's Magic Seven Slot

Despre Frankie Dettori's Magic Seven

Frankie Dettori, celebrul jocheu care a uimit mapamondul câștigând șapte curse într-o zi la Ascot, în septembrie 1997, vă va purta acum în lumea fascinantă a acestui slot numit Frankie Dettori’s Magic Seven, în care obiectivul dumneavoastră este să obțineți combinații câștigătoare de simboluri pe cele cinci role.

Jocul vă permite să ajustați valoarea monedei pe fiecare pariu, numărul de monede pariate și numărul total al liniilor de plată active.

Orice câștig activează butonul Pariați, ce vă permite să vă dublați suma câștigată la respectiva rotire, iar dacă nu doriți să faceți acest lucru aveți posibilitatea să vă puneți deoparte câștigul apăsând butonul Colectează.

Simbolul Wild este reprezentat imaginea lui Frankie Dettori și poate ține locul oricărui alt simbol cu excepția simbolurilor Scatter și Bonus.

Dacă trei sau mai multe simboluri Scatter apar oriunde pe role simultan, este activată Cursa Jocurilor Gratuite, unde veți participa la o cursă de cai. Încercați să obțineți un loc cât mai bun pentru a beneficia de până la 35 de Jocuri Gratuite.

În cazul in care un simbol Bonus apare pe rolele #1 și #5 simultan, atunci se activează Bonusul Magic Seven, unde jucătorul poate câștiga și de 280 de ori pariul total care a activat funcția.

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri: