93.14% - 94.13% RTP
jackpot: 2,389,649.85 RON

Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Copitele lovesc pământul, praful se ridică, noroiul se împrăștie, vii pe interiorul altui cal, iar linia de sosire este la un pas. Strângi călcâiele, lași capul în jos și galopezi în frunte.

Frankie Dettori iubește senzațiile tari ale cursei și, pe pistă și în afara sa, caută mereu să riște. Joacă Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot și simte adrenalina stilului nebunesc de viață al lui Frankie: costume scumpe, petreceri cu celebrități și curse la viteză amețitoare.

Alege dublu sau nimic pentru câștigurile tale sau mărește-le cu minijocuri de curse și simte și tu senzațiile tari.

Așa cum știe orice jocheu esperimentat, viața are suișuri și coborâșuri, dar Frankie este mereu pregătit să încerce din nou!

Informații despre slotul Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot:

·       Role: 5

·       Linii de plată: 25

·       Specialități bonus: cursă cu jocuri gratuite, rundă bonus Magic Seven, riscare

·       Simbol wild: Frankie Dettori

·       Simbol scatter: Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă Frankie Dettori's Magic Seven Jackpot

Obiectivul slotului Frankie Dettori's Magic Seven Jackpot este să treci linia de sosire câștigător. Pentru a reuși asta, mai întâi trebui să setezi miza, reglând valoarea monedei. Folosind butonul Schimbă poți seta valoarea monedei la una dintre următoarele cinci: 0,05, 0,1, 0,25, 0,5 și 1 RON (0,01, 0,02, 0,05, 0,1 și 0,2 €/£/$). Apoi, poți alege pariurile pe linie făcând clic pe butonul Pariu per linie. Fiecare clic adaugă o monedă, până la maxim zece (de la 0,05 la 0,5 RON (0,01 la 0,1 €/£/$)).

În fine, pentru a finaliza setarea pariurilor, poți face clic pe Linii pentru a activa numărul de linii pe care vrei să joci. Fiecare clic activează o linie de plată, până se ajunge la numărul maxim (25). După ce ai setat pariurile (pariul maxim la o rotire este 311,25 RON (62,25 €/£/$)), fă clic pe butonul Învârtire pentru a roti rolele, apoi apasă pe Stop când te simți norocos(oasă).

Alternativ, folosește butonul Auto Start pentru a roti rolele automat. Apăsând + sau – deasupra butonului Auto Start poți stabili de câte ori rolele se vor roti automat.

Simbolurile câștigătoare în jocul Frankie Dettori's Magic Seven Jackpot sunt, evident, bazate pe cursele de cai și pe el însuși. Simbolurile cărților de joc sunt utilizate pentru câștigurile de valoare mică (de la cinci monede în sus), dar pentru premii de valoare mai mare (de la 30 la 7.777 de monede) vei întâlni o mulțime de elemente, precum potcoava, trofeul câștigătorului și, bineînțeles, Frankie Dettori.

Pentru o enumerare detaliată a plăților din joc, poți apăsa butonul de informații în orice moment. Simbolul wild din Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Simbolul wild (fața lui Frankie Dettori) poate înlocui orice alt simbol, cu excepția scatter și bonus, pentru a alcătui cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. Două sau mai multe simboluri wild pe o linie de plată activă se plătesc separat.

Simbolul scatter din Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Dacă simbolul scatter (Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot) apare de două sau mai multe ori, plata este înmulțită cu pariul total și adăugat câștigurilor pe liniile de plată. Dacă trei sau mai multe simboluri scatter apar simultan oriunde pe role, se declanșează cursa cu jocuri gratuite.

Runda bonus cursă cu jocuri gratuite din Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Mai întâi, rolele se transformă într-o pistă de curse cu trei cai pregătiți să alerge. Fă clic pe Selectare pentru a alege un cal și a începe cursa. Locul pe care termină calul ales de tine stabilește numărul de jocuri gratuite pe care le vei câștiga, maximul fiind 35. Apoi, fă clic pe Continuare și jocurile gratuite vor începe automat. Pe durata jocurilor gratuite, rolele sunt rotite automat, cu aceeași configurație precum la rotirea la care ai câștigat jocurile gratuite.

Runda bonus Magic Seven din Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Dacă simbolul bonus Magic Seven apare, începe runda bonus Magic Seven. În bonusul Magic Seven, jucătorul alege puncte de pe pistă pentru a câștiga premii în numerar. Premiile din runda bonus sunt multipli ai pariului total de la rotirea care a declanșat bonusul.

Jocul de riscare din Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot

Un câștig activează butonul Joacă, care, atunci când faci clic pe el, pornește specialitatea riscare, în care poți miza câștigurile din ultima ta rotire. Îți poți dubla (Dublare) câștigurile, poți paria jumătate din ele (Dublare jumătate) sau le poți păstra pur și simplu (Colectare). Cartea dealerului este afișată în partea stângă a ecranului, iar tu alegi o carte dintre cele aflate cu fața în jos. În cazul în care cartea ta este mai mare, câștigi; dacă este mai mică, pierzi; dacă sunt la fel, nu se întâmplă nimic.

Pentru a juca Frankie Dettori’s Magic Seven Jackpot și a câștiga premii de peste 250.000 RON (50.000 €/£/$), înscrie-te astăzi în Betfair Vegas.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri:

Dragon Champions  Slot

Frankie Dettori's Magic Seven  Slot

Galactic Streak Slot

Gem Heat TM  Slot