95.48% RTP

Anaconda Wild™ Online Slot

Este posibil să nu fie veninoși precum verișorii lor nesuferiți, dar nimeni nu poate nega măreția și puterea extraordinară a anacondelor sălbatice. Un aspect important pentru noi, dimensiunile și solzii lor reprezintă tema acestui nou slot de la Playtech, în ceea ce ar putea fi cel mai bun joc cu șerpi de pe vremea telefoanelor mobile alb-negru Nokia încoace ...

Despre jocul de slot Anaconda Wild™

Adânc într-o pădure neîmblânzită, veți afla curând că are foarte mult sens ca Anaconda Wild ™ să vină cu mai mult de un simbol Wild. Ambele seamănă cu pietre de aur încrustate, deși cel mai mare ascunde mai mult decât capacitatea de a înlocui toate celelalte simboluri. Colectați trei dintre aceste simbouri Wild Speciale mai mari pentru o plată uriașă, dar amintiți-vă că dacă obțineți chiar și unul singur, acesta deblochează calea către Repetările Rotirilor Anaconda Wild ™.

 

Când jucătorii intră în runda Repetării Rotirilor Anaconda Wild ™, renumitul șarpe ridică capul, dar nu vă temeți - în câmpul lui vizual se află altă pradă. Cu fiecare rotire, șarpele creează un spațiu în jurul rolelor, lăsând în urma lui un simbol wild. Așa va continua până când va decide că burta lui este plină, moment în care se va întoarce la poziția de pornire a declanșării funcției wild speciale pentru ași face cuib. Rețineți că anaconda se poate deplasa numai la stânga, la dreapta, în sus și în jos, așa că rămâneți pe diagonală pentru a evita să deveniți cina lui și încercați să strângeți niște victorii în timp ce faceți asta!

 

Cu peste șase role și un RTP de 95.48%, acest șarpe are multe de oferit, dar are și mai mult spațiu de mișcare, așa că asigurați-vă că rămâneți atent și încercați pe cât posibil să nu păreți apetisant. Amintiți-vă că nu trebuie să fiți rapid, trebuie doar să fiți mai rapid decât cea mai lentă persoană din grup!

 

Jucați Anaconda Wild ™ pentru a lupta cu șarpele. Doar asigurați-vă că evitați să fiți mâncat!

Jocuri de slot similare:

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri: