94.03% - 96.03% RTP
jackpot: 1,609,569.72 RON

Coin! Coin! Coin! Online

Cum se joacă Coin! Coin! Coin!

Conceptul care stă la baza Coin! Coin! Coin! este unul simplu: obiectivul e să câștigi jackpotul progresiv. Nu există simbol scatter, deci nu pot fi declanșate runde cu rotiri gratuite sau caractere speciale.

Modul de joc este unul de modă veche. Jucătorii trebuie să rotească cele cinci role și să încerce să obțină trei sau mai multe simboluri de același fel pe una dintre cele zece linii de plată fixe. În Coin! Coin! Coin! contează acumularea constantă de premii mai mult decât câștiguri memorabile pe bază de scatter.

Jocul folosește o tematică de rafinament din Orientul Îndepărtat, cu aluzii la mitologia din China Antică. Aurul și talismanele norocoase se regăsesc printre simboluri, precum și lampioane și alte elemente care amintesc de Orientul Îndepărtat.

Însă personajul principal este, bineînțeles, simbolul wild, reprezentat de un lingou de aur strălucitor. Acesta nu doar că înlocuiește toate celelalte simboluri, contribuind la alcătuirea de noi și interesante combinații câștigătoare, ci se și extinde pentru a acoperi o rolă întreagă și a spori și mai mult plata. Mai important, cinci simboluri wild pe o linie de plată vor declanșa jackpotul progresiv!

Jackpotul e cel care contează în Coin! Coin! Coin!, un slot cu ritm rapid al celor de la Playtech, care te va înveseli și îmbogăți, dacă găsești acele cinci simboluri wild evazive.

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri:

Anaconda Wild Slot

Big Shots Slot

Da Vinci's Vault  Slot

Desert Treasure Slot