96.10% RTP

Big Shots™ Online

Cu toții dorim să simțim la un moment dat cum e să trăiești pe picior mare, iar acum, cu Big Shots, de la Playtech, putem încerca să atingem succesul marilor jucători. Îndrăzneala este cheia succesului în lumea celor bogați, dar nu uita să analizezi situația înainte de a risca. Cu un pariu minim de 0,05 RON (0,01 €/£/$) per monedă și un maxim de 40 RON (8 €/£/$), jucătorii au destul oportunități de a-și planifica atacul.

Când ne gândim la bogății, care este simbolul care ne entuziasmează mai mult decât oricare altul? Dacă te-ai gândit la pietre prețioase, ai nimerit: diamantul este simbolul wild în acest joc. Acesta poate înlocui orice simbol, cu excepția scatter, și poate să apară atât în jocul principal, cât și în jocul bonus.

După cum probabil te-ai aștepta în Big Shots, chiar și diamantele sunt în concurență în această lume, iar diamantele mai mari oferă recompense mai mari. Sigur, un diamant 1x1 obișnuit este excelent, dar cele din acest joc apar la o dimensiune de până la 4x4, oferind plăți imense și un statut social mai bun.

Simbolul scatter din acest joc este reprezentat de o imagine a întregii echipe, fiecare dintre ei un om de succes pe cont propriu. Acesta poate să apară pe rolele 2, 3, 4 și 5 în jocul principal, iar dacă aduni patru la o singură rotire vei declanșa jocul bonus cu rotiri gratuite.

Pe durata acestuia, jucătorii primesc cinci rotiri gratuite, iar simbolurile cărților de joc sunt înlocuite cu personaje care plătesc mai mult. Aici pot fi declanșate rotiri suplimentare, iar jucătorii care trec pe lângă succes ar putea activa chiar specialitatea A doua șansă.

Aceasta poate apărea când un bonus scatter ratează la limită rolele, iar Big Shots îi oferă totuși acces jucătorului la jocurile gratuite. Cu un RTP de 96,10% și un jackpot fix de 50.000 de monede, ne întrebăm de ce aceste personaje au o reputație atât de proastă.

Joacă Big Shots și încearcă să devii tu însuți cineva, doar să ai grijă la trișori.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri: