93.02% RTP
jackpot: 4,091,994.35 RON

Frankie Dettori Sporting Legends™ Slot

Călăriți alături de enigmaticul jocheu italian, Frankie Dettori, spre glorie, în continuarea slotului clasic mult adorat, cu 25 de linii de plată de la Playtech. Călăriți pentru repetări ale rotirilor în galop cu un wild stivuit care își schimbă poziția și un multiplicator de câștig în creștere, sau susțineți un cal în runda rotirilor gratuite, completați cu simboluri wild extra și un multiplicator de câștig bazat pe locul pe care calul dumneavoastră se plasează la finalul cursei Derby!

 

Acest slot are la bază pe unul dintre cei mai iubiți jockey de curse de cai din toate timpurile, Frankie Dettori consolidându-și statutul său legendar după ce a câștigat toate cele șapte curse într-o singură zi la Royal Ascot.

 

FRANKIE DETTORI SPORTING LEGENDS ™ INFORMAȚII DESPRE JOC

  • Jocul începe de la doar 0,25 credite pe rotire
  • Sunt disponibile 3 jackpot-uri progresive Sporting Legends
  • Alegeți dintre două runde bonus interesante
  • Jackpot Maxim de 10.000x
  • Furnizor de software: Playtech

 

CUM SE JOACĂ SLOTUL FRANKIE DETTORI SPORTING LEGENDS ™

 

Dacă v-a plăcut slotul video original Frankie Dettori's Magic Seven de la Playtech, vă veți bucura de Sporting Legends la fel de mult. Echipați-vă pentru o zi de curse, unde veți juca cu obișnuitele simboluri ale cărților de joc, precum și cu o serie de accesorii cu Frankie, inclusiv cu casca norocoasă, rozete cu panglica câștigătorului și cu două simboluri cu însuși Frankie.

 

Simbolul care plătește cel mai bine din întregul joc este trofeul de aur, care acționează ca simbol wild pe tot parcursul jocului, înlocuind toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter de final de cursă. Dacă sunteți destul de norocoși să obțineți cinci simboluri wild identice pe o singură linie de plată, veți activa jackpotul maxim de 10.000x pariul inițial!

 

Există, de asemenea, un simbol wild galopant, înalt cât trei simboluri care este afișat numai pe prima rolă. Ori de câte ori apare complet pe ecran, veți activa bonusul Repetări Galopante ale Rotirilor Wild, cu multiplicatori de câștig de până la 7x. Bonusul Jocuri Gratuite Derby-ul de Aur este activat când obțineți trei sau mai multe simboluri scatter pe o linie de plată. Cinci astfel de simboluri vor asigura un jackpot imediat de 100x înainte de începerea jocului bonus. Veți alege apoi unul dintre cei trei cai pentru a obține un multiplicator suplimentar de câștig până la 3x!

 

Nu uitați - Frankie Dettori Sporting Legends oferă de asemenea trei jackpot-uri progresive captivante - Jackpot-ul Zilnic, Jackpot-ul Săptămânal și Jackpot-ul Mega. Primele două sunt oferite zilnic și săptămânal, în timp ce jackpotul Mega este activat total la întâmplare - ar putea fi ziua ta norocoasă!

 

Verificați forma jocheilor și plasați astăzi pariuri la slotul video Frankie Dettori Sporting Legends ™ la Betfair Casino.

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi: