95.48% - 97.64% RTP

Heads Up Hold’Em

Ce obții dacă iei un pachet de 52 de cărți, îl așezi între doi jucători și completezi rețeta cu trei specialități bonus? Heads-Up Hold’em, de la Playtech. Oferind o nouă interpretare a unui clasic de cazinou, acest joc nu este perfect doar pentru cei care joacă pe desktop, ci un mod excelent de a juca atunci când te deplasezi, prin aplicația mobilă Betfair. 

Totuși, înainte de a juca precum profesioniștii, trebuie să stăpânești noțiunile de bază. Din fericire, Heads-Up Hold’em a fost conceput în așa fel încât să fie distractiv pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul abilităților lor. În primă fază, jucătorii trebuie să plaseze un pariu ante și un pariu odds (pariul odds trebuie să fie egal cu pariul ante). În acest moment, dealerul și jucătorul primesc fiecare câte două cărți, iar cinci cărți comune sunt așezate în mijlocul mesei. Toate cărțile sunt cu fața în jos, ceea ce înseamnă că jucătorii pot crește pariul cu o sumă egală cu de trei ori ante sau pot da „pas” pentru a vedea primele trei cărți comune. Acest mod de joc continuă până când toate cărțile sunt întoarse cu fața în sus, iar cea mai bună mână câștigă până la 500X. 

Pentru mai multă acțiune, sunt disponibile trei jocuri secundare. Potul Bad Beat le permite jucătorilor să câștige o sumă egală cu de 500 de ori pariul odds, dacă pierd cu o chintă. Pe lângă acesta, Triple Plus plătește până la 100X dacă un jucător are trei la fel sau o mână mai bună, iar Pocket Bonus oferă câștiguri de până la 30X pentru două cărți inițiale care formează o pereche, as cu figură sau pereche de ași. Una peste alta, când vine vorba despre tactică, bonusuri și câștiguri mari, Heads-Up Hold’em oferă mai mult decât concurența. 

Testează-ți abilitățile de poker în Heads-Up Hold’em, aici la Betfair. 

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, ai putea încerca şi următoarele jocuri de video poker:

Jacks or Better  

Aces and Faces

Casino HoldEm