98.37% - 99.54% RTP

Jacks or Better

Când vine vorba despre jocuri online de cazinou care îți oferă șansa de a câștiga mulți bani într-un timp scurt, puține jocuri sunt la nivelul Jacks or Better. Un ritm rapid de joc, moduri de a-ți crește șansele de câștig, premii avantajoase și, bineînțeles, multă distracție fac ca acest joc să fie o opțiune clară pentru orice jucător Betfair Vegas.

De fapt, dacă te înscrii în Betfair Vegas și joci Jacks or Better, vei avea ocazia de a obține o rată de câștig foarte mare, grație dublării, care îți oferă posibilitatea de a-ți dubla banii după fiecare mână câștigătoare. Dacă ți se pare un joc atractiv pentru tine, intră în familia Jacks or Better și începe să joci chiar astăzi.

Informații joc Jacks or Better:

·       Tip: Video Poker

·       Randamentul teoretic pentru jucător: 99,54%, pentru pariu maxim

·       Dublare: disponibilă

·       Caracteristici: mod turbo, muzică

Cum se joacă Jacks or Better

Când se încarcă jocul Jacks or Better, va trebui să setezi valoarea monedei pe care o vei folosi pentru pariuri, făcând clic pe butoanele plus (+) și minus (–). Apoi, va trebui să alegi câte monede pariezi per rundă, făcând clic pe butonul Pariu unul. Fiecare clic pe butonul Pariu unul adaugă o monedă și poți paria maximum cinci monede. Dacă te simți încrezător(oare), poți seta pariul maxim (cinci monede), făcând clic pe Pariu Max; astfel, vei paria imediat maximul și cărțile vor fi împărțite automat.

Practic, parierea în acest joc tip Video Poker de la Betfair începe de la o valoare accesibilă de 0,05 RON (0,01 €/£/$) și crește până la o valoare impresionantă de 500 RON (100 €/£/$), atunci când setezi valoarea monedei la 100 RON (20 €/£/$) și pariezi numărul maxim de monede (adică cinci).

Plățile jocului Jacks or Better

După ce ai setat miza, trebuie să faci clic pe butonul Împărțire cărți pentru a primi primele cinci cărți. Scopul este să alcătuiești o mână care are o combinație câștigătoare (consultă tabelul de plăți) mai bună decât a dealerului. Poți alege cărțile pe care vrei să le păstrezi folosind butonul Păstrare de sub carte sau făcând clic pe cartea respectivă. După ce ai ales toate cărțile pe care vrei să le păstrezi, fă clic pe butonul Împărțire cărți pentru a le schimba pe cele pe care nu le vrei. Apoi, dacă mâna ta conține o combinație câștigătoare, câștigi. Dacă nu, începe următoarea rundă.

Mâinile câștigătoare în Jacks or Better includ:

Chintă roială: plată maximă = 4.000 de monede Chintă de culoare: plată maximă = 250 de monede

Careu: plată maximă = 125 de monede

Ful: plată maximă = 45 de monede

Culoare: plată maximă = 30 de monede

Chintă: plată maximă = 20 de monede

Trei la fel: plată maximă = 15 monede

Două perechi: plată maximă = 10 monede

Pereche de valeți sau mai bună: plată maximă = 5 monede

Dublarea

Când ai o mână câștigătoare, poți alege să-ți primești câștigurile, făcând clic pe Colectare, sau să-ți dublezi câștigurile, făcând clic pe Dublare. Când alegi dublarea, dealerul întoarce o carte cu fața în sus și îți împarte patru cărți cu fața în jos. Trebuie să alegi o carte care să fie mai mare decât a dealerului. Dacă este mai mică, îți pierzi câștigurile, iar dacă este la fel, poți să îți păstrezi câștigurile sau să alegi din nou dublarea. În cazul în care câștigi, poți să-ți primești câștigurile sau poți să alegi din nou dublarea.

Alternativ, poți alege să mizezi doar jumătate din câștigurile tale, folosind butonul Dublare jumătate.

Poți continua dublarea până când suma câștigată depășește limita de dublare sau ai atins numărul maxim de runde jucate.

Pentru a juca jocul tip Video Poker Jacks or Better și a te bucura de o experiență generală mai bună, vino și înscrie-te astăzi în Betfair Vegas.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi alte jocuri de video poker:

Heads Up Hold'Em  Slot

Aces and Faces

Casino Holdem