93.07% - 95.07% RTP
jackpot: 3,612,666.34 RON

Ronnie O'Sullivan Sporting Legends™

Pregătiți-vă să cântați " snooker loopy "cu unul dintre campionii legendarii ai sportului din slotul video de la Playtech, Ronnie O'Sullivan Sporting Legends ™. Bazat pe "Rocket", Ronnie O'Sullivan, un slot cu cinci role, 25 de linii de plată este cea mai recentă contribuție la seria de jocuri Sporting Legends de la Playtech, care aduce în plus șansa de a câștiga premii instant în bani prin alegerea bilelor de snooker, rotiri gratuite cu multiplicatori de câștig până la 7x și trei jackpoturi progresive care sunt activate complet la întâmplare!

 

RONNIE O'SULLIVAN SPORT LEGENDURI ™ SLOT INFORMAȚII DESPRE JOC

 

Începeți să jucați de la doar 0,25 credite pe rotire

Jackpot maxim de 5.000x

Câștigați rotiri gratuite cu multiplicatori de câștiguri de până la 7x

Jackpot progresiv Zilnic, Săptămânal și Mega

Furnizor de software: Playtech

 

CUM SE JOACĂ SLOTUL RONNIE O'SULLIVAN SPORTING LEGENDS™

 

Ronnie O'Sullivan este stăpânul mesei de snooker, așa că este îndreptățit ca Playtech să dezvolte un slot de snooker în jurul lui Rocket. Cele cinci role sunt înconjurate de o audiență asemănătoare cu cea de la Teatrul Crucible, casa Campionatului Mondial de Snooker. Pe lângă simbolurile standard în stilul cărților de joc, veți găsi bile colorate de snooker, cretă de snooker și două simboluri ale lui Rocket însuși în acțiune.

 

Simbolul cu Ronnie pozând este simbolul standard care oferă cea mai mare plată, acordând 50x pariul inițal pentru cinci pictograme identice. Există, de asemenea, un simbol Wild de aur, care oferă jackpot-uri de 100x pentru cinci simboluri wild identice pe o linie de plată. Simbolul "Break Maxim 147 " este scatter - obțineți trei sau mai multe astfel de simboluri pentru a câștiga până la 12 rotiri gratuite. Primele șapte rotiri gratuite au un multiplicator de câștiguri 1x; urmatoarele patru rotiri gratuite au multiplicatori de câștiguri de 4x, în timp ce rotirea gratuită finală are un multiplicator de câștiguri extraordinar de 7x.

 

Simbolul "Bonusul Campionatului" activează funcția jocului premiu instant în bani. Simbolul apare numai pe rolele unu și cinci. Dacă apare pe ambele role pe durata unei singure rotiri, veți debloca bonusul. Alegeți dintre cinci bile de snooker pentru a câștiga premii în numerar care vă vor crește soldul. Aveți șansa de unu-la-cinci de a selecta premiul "Câștigați Tot", oferindu-vă toate câștigurile posibile!

 

Nu uitați - Jackpotul progresiv Zilnic, Săptămânal și Mega vor rula în partea de sus a ecranului pe tot parcursul jocului. Puteți activa oricare dintre acestea la întâmplare, generând câștiguri care vă vor schimba viața prin simpla atingere unui buton!

 

Încercați Ronnie O'Sullivan Sporting Legends ™ la Betfair Vegas! Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot: