95.09% - 95.10% RTP

Royal Respin Deluxe™

Uneori, simplitatea este totul și, cu Royal Re-spin Deluxe de la Playtech, nu ne deranjează în schimb, să înclinăm capul în semn de respect. Cu una până la nouă linii dispuse pe role 3x3, acesta este un joc pentru cei care vor să elimine excesul și se concentrează să câștige sume mari. Cu un RTP de 95,106%, nu a fost nicicând mai ușor să aliniați câștiguri regale. Amintiți-vă să vă luați cel mai zdravăn sac împreună cu dumneavoastră, deoarece aurul este mult mai greu decât mulți oameni își imaginează și vom încerca să golim rezervele regale pentru noi.

Cum se joacă Royal Respin Deluxe™

A fost un sezon fericit pentru regalități, așa cum putem înțelege din generozitatea absolută a multiplicatorilor Wild. Aceste simboluri Wild vin în patru forme, 2x, 3x, 4x și 5x, fiecare multiplicând cu bunăvoință pentru a ajuta jucătorii să obțină bogății. Asigurați-vă, totuși, că țineți un ochi pe rola centrală deoarece aici se pot întâlni cele mai mari bonusuri. Obțineți un Multiplicator Wild pe această rolă pentru a debloca funcția Repetări ale Rotirilor Regale și pentru a vă pregăti calea spre adevărata nobilime.

Royal Respin Deluxe™ - Informaţii despre joc

Cu Repetări ale Rotirilor Regale, regele și familia lui vin să vă încurajeze în ceea ce privește câștigurile dumneavoastră, blocând Multiplicatorul Wild pe rola doi și rotind cealaltă rolă pentru o șansă gratuită la câștiguri uriașe. Sigur, acestea s-ar putea să provină din impozitele pe care regele le-a aplicat comunității rurale, dar acesta nu este un motiv ca omul de rând să nu poată câștiga ceva înapoi din ce a dat! Cine știe, dacă vă jucați bine rolele, ați putea chiar să găsiți calea pentru a pune bazele unei împărății propri și ați putea arăta acestui rege cum are grijă un adevărat lider de poporul său.

Jucați Royal Re-spin Deluxe pentru a încerca să luați niște aur și niște bijuterii acasă pentru dumneavoastră!

Daca ti-a placut acest joc din seria de pacanele si sloturi, ai putea încerca si urmatoarele jocuri:

Sacred Stones Slot

Stars Awakening Slot

Terminator Genisys Slot

The Dark Knight Rises Slot

The Mask of Zorro Slot