91.96% - 93.02% RTP
jackpot: 791,444.29 RON

Age of the Gods: Fate Sisters™ Slot

O altă propunere elegantă din saga de sloturi Age of the Gods, Fate Sisters combină simboluri colorate, opțiuni turbo și patru jackpot-uri progresive pentru a vă asigura o experiență palpitantă non-stop. Cu pariuri pornind de la 0,01 RON, puteți roti rolele cu surorile și vă puteți ridica soldul la noi înălțimi cerești.

 

Informații Despre Joc:

 

Role: 5

Linii: 25

Funcții Bonus: Cadourile Surorilor

Simbolul Wild: Moneda Zeița de Aur

Furnizor de software: Playtech

 

Despre Joc

 

Dacă sunteți în căutarea inspiraței divine și doriți să câștigați peste 100.000 de RON, Fate Sisters este slotul special pentru voi. Oferind trei runde de rotiri gratuite și patru jackpoturi progresive, acest joc pe cât este de atractiv pe atât este de important din punct de vedere financiar.

 

Joacă gratuit Fate Sisters sau pe bani reali

 

Când pariați un pariu ante 0.01 RON și ispitiți soarta prin rotirea rolelor, corpurile cerești ale Fate Sisters vor coborâ la intervale aleatorii și vă vor oferi atunci când veți obține trei simboluri Scatter (portalul albastru):

 

Templul lui Atropos - Alege acest joc și vei primi 15 rotiri gratuite cu un multiplicator dinamic. Adăugați la aceasta o funcție de re-activare atunci când Atropos apare pe rola 3 și veți obține o mulțime de bani atunci când această caracteristică este activată.

 

Templul lui Lachesis - Activați acest joc gratuit și veți primi 10 rotiri gratuite cu simboluri wild blocate care vă ajută să vă îmbunătățiți șansele de a obține un combo câștigător. În plus, Lachesis pe rola 3 va declanșa trei rotiri suplimentare gratuite.

 

Templul lui Clotho - Când apare Clotho, veți obține opt jocuri gratuite, simboluri wild aleatorii și capacitatea de a câștiga încă trei rotiri gratuite atunci când ea va ateriza pe a treia rolă.

 

"Jackpot-ul Fate Sisters"

 

Dincolo de aceste jocuri gratuite, Fate Sisters are patru jackpoturi progresive care se pot activa în orice moment. Prinzând viață ori de câte ori zeii vă fac cu ochiul, jocul vă cere să alegeți monedele misterioase până când se potrivesc trei simboluri de jackpot. Faceți asta și ați putea câștiga premii în valoare de peste 100.000 de RON.

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte sloturi cu jackpot: