94.06% - 95.05% RTP
jackpot: 3,438,277.55 RON

Age of the Gods: Rulers of Olympus™ Jackpot Slot

Zeii din Olimp erau răzbunători, dar, atunci când aveau chef, erau renumiți și pentru generozitatea lor. În acest joc cu sloturi de la Playtech, jucătorii pot risca și își pot încerca norocul cu toanele Olimpienilor. Dar ai grijă să-ți iei parașuta, pentru că e cale lungă până jos de pe Olimp.

Acesta este un joc cu cinci role de-a dreptul nebunesc, deci era normal să aibă trei simboluri wild diferite. Reține că RTP-ul este de 95,05% și că acești zei nu sunt de netrecut, cum nici Olimpul nu e.

Toate cele trei tipuri de simbol wild (normal, Zeus și Hera) înlocuiesc orice simbol, cu excepția scatter, dar lupta dintre Zeus și Hera este cea care aduce cele mai bune plăți wild. Atunci când simbolul Zeus apare în stânga simbolului Hera pe aceeași linie de plată, jucătorii trebuie să se pregătească, pentru că încep rotirile gratuite Lupta pentru putere.

Pierzătorul va părăsi rolele și va lăsa în urma sa o dâră de simboluri wild suplimentare.

Cei care caută câștiguri și mai mari trebuie doar să obțină un simbol scatter Olimp sau fulger pe rola 5. În timpul rotirilor gratuite Olimp, pe role apar până la zece simboluri wild suplimentare, care se mențin până la finalizarea rotirilor sau până la câștigarea unor rotiri suplimentare. În cazul în care se câștigă rotiri suplimentare, jucătorii primesc șapte în total, simbolurile wild aleatorii reapărând pe role.

Bonusul fulger poate fi declanșat numai atunci când nu se află niciun simbol wild pe role, deoarece chiar și fulgerul se teme de zei. Acest bonus plasează până la șapte simboluri wild obișnuite pe role pentru o singură rotire, ceea ce duce la posibilități demne de Hercule.

Joacă Age of the Gods: Rulers of Olympus pentru a-i înfrunta pe zei și poate vei câștiga favorurile lor!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri din seria Age of the Gods:

Age of the Gods: Fate Sisters Jackpot

Age Of The Gods: Furious Four  Jackpot

Age Of The Gods: God of Storms  Jackpot

Age of the Gods: Medusa & Monsters Jackpot

Age Of The Gods: Prince of Olympus  Jackpot

Age of the Gods: Ruler of the Sky Jackpot