95.97% RTP

Hologram Wilds™ Slot

Nu e nevoie să-ți reglezi ecranul, nu ai vedenii. Acesta chiar este viitorul jocurilor cu sloturi! Când intri pentru prima dată în lumea jocului Hologram Wilds, de la Playtech, vei vedea un decor ca niciun altul. Dacă îți plac aventurile științifico-fantastice amestecate cu moduri de joc de cazinou clasice, acest slot va fi o minunăție pentru tine.

Informații joc Hologram Wilds

·       Joacă-l cu numai 2 RON (0,4 €/£/$)

·       Câștigă de până la 1000 de ori pariul tău pe linie

·       Rotiri gratuite potențial nelimitate

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă slotul Hologram Wilds

Pentru a porni fasciculele de lumină și a proiecta imaginea unui câștig pe cele cinci role, va trebui să pariezi între 0,05 RON (0,01 €/£/$) și 50 RON (10 €/£/$). Combinând aceste limite cu 40 de linii de plată fixe, vei miza între 2 RON (0,4 €/£/$) și 2000 RON (400 €/£/$). Odată ce fiecare fascicul de lumină se umple cu simboluri care se rotesc, vei avea câștiguri strălucitoare atunci când obții trei sau mai multe simboluri sau imagini la fel. Roadele cel mai ușor de cules, precum cireșele și lămâile, valorează între de cinci ori și de 100 de ori pariul pe linie, iar cinci simboluri wild valorează până la 1.000x.

Pentru ceva în plus, poți primi cinci rotiri gratuite atunci când obții trei simboluri scatter (coroane) pe rolele 2, 3 și 4. Pe durata acestei runde bonus, toate câștigurile sunt transferate imediat în soldul tău, iar trei simboluri wild suplimentare îți vor acorda încă cinci rotiri gratuite. Mai mult, așa cum un fascicul de lumină poate să ajungă până la o distanță aparent infinită, și tu poți redeclanșa rotiri gratuite la nesfârșit.

Combinând această capacitate de a aduna un număr potențial nelimitat de rotiri gratuite cu un jackpot generos, e ușor să-ți dai seama de ce n-o să-ți vină să-ți crezi ochilor când joci Hologram Wilds.  

Jocuri sugerate: dacă vrei ceva mai real decât Hologram Wilds, de ce nu încerci Tiki Paradise?

 

Daca ti-a placut acest joc din seria de pacanele si sloturi, ai putea încerca si urmatoarele jocuri:

Heart of the Frontier  Slot

Highway Kings  Slot

Irish Luck  Slot

Jungle Giants Slot