96.09% RTP

Heart of the Frontier Online Slot

Detalii despre jocul online cu sloturi Heart of the Frontier

Mergi până la capătul Frontierland, in noul slot captivant de la Playtech, Heart of the Frontier. Acest slot care are ca tematică Vestul Sălbatic îți oferă șansa de a câștiga un pumn de dolari, grație femeilor dinamice care apare în acest joc cu 20 de linii de plată.

De fiecare dată când găsești simboluri wild cu femeia șerif și femeia bandit, care se extind și umplu rolele, acestea se plimbă pe role la rotirile următoare, căutând scandal. Din păcate, acest slot nu e suficient de mare pentru șerif și bandit, deci, dacă îți apar amândouă simbolurile la o rotire, poți accesa bonusul Showdown Free Games, iar câștigătorul supraviețuiește pentru următoarea luptă!

 

Simboluri și specialități ale slotului Heart of the Frontier

Dintre toate simbolurile jocului de bază, femeia blondă este simbolul cu cea mai mare valoare, acordând de 100 de ori miza inițială, atunci când apar cinci pe o linie de plată. Găsește cinci simboluri wild cu marca Heart of the Frontier pe o linie de plată pentru a câștiga jackpotul maxim 500x. Acestea pot înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor wild extinse cu șeriful și banditul.

Simbolurile wild extinse cu șeriful și banditul apar pe role doar cu înălțimea de trei simboluri. Găsește atât șeriful, cât și banditul la aceeași rotire pentru a declanșa specialitatea Showdown Free Games. Toate simbolurile wild suprapuse cu șeriful și banditul rămân blocate pe role pe durata celor cinci rotiri gratuite acordate. Dacă găsești alte simboluri wild suprapuse pe role pe durata unei rotiri gratuite, acestea vor fi și ele blocate pe durata următoarelor rotiri!

Cu simbolurile wild care se mută și se extind în timpul fiecărei rotiri din jocul de bază, entuziasmul e garantat în Heart of the Frontier de fiecare dată când apeși butonul „Spin”.

 

RTP Heart of the Frontier

RTP-ul pentru of Heart of the Frontier este de 96,09%. Ca slot cu volatilitate mică spre medie, acesta garantează suficiente interacțiuni cu șeriful și banditul în timpul șederii tale în Vestul Sălbatic.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de păcănele şi sloturi, ai putea încerca şi următoarele jocuri:

Highway Kings  Slot

Hologram Wilds Slot

Irish Luck  Slot

Upgradium Slot

White King  Slot