95.06% RTP

Jungle Giants™ Slot

Rotiți rolele cu unele dintre cele mai mari bestii din lume, pășind în lumea Jungle Giants. Dezvoltat de Playtech și ducând exoticul în alte extreme, acesta este un slot video unde mărimea contează. De la mărimea fiecărui simbol la felul în care poate câștiga, totul este la superlativ în Jungle Giants.

 

Informații Despre Joc Jungle Giants

 

Jucați de la doar 0,01 RON

Câștigați până la 50.000x pariul pe linie

Simboluri Gigant

Furnizor de Software: Playtech

 

Cum să Jucați Jungle Giants

 

Dacă soldul dumneavoastră este mic dar aveți idei măreței, Jungle Giants este mai mult decât capabil să vă transforme visele în realitate. După ce ați stabilit pariul de linie între 0.01 RON și 10 RON, cele 50 de linii de plată se vor roti. La capătul mic al spectrului de câștiguri, premiile pornesc de la 5x pariul pe linie, dar cresc treptat până la un mai generos 150x când obțineți cinci elefanți și 1.000x pentru cinci simboluri Wild.

 

În timp ce această dinamică de una singură ar putea să nu fie suficientă pentru a justifica numele de "uriaș", lucrurile sunt duse la un nou nivel când intră în scenă simbolurile supradimensionate. Obțineți un simbol gigant și nu numai că va acoperi complet rolele 2, 3 și 4, dar va și debloca opt rotiri gratuite. Dacă acest lucru nu este de ajuns, un simbol uriaș flancat de pictograme identice generează un câștig uimitor de 50.000x pariul pe linie.

 

Când pariați la Betfair Casino, merită să gândiți la scară mare și nu există o modalitate mai bună de a vă îmbunătăți situația financiară ca atunci când rotiți rolele din Jungle Giants.

 

Jocuri Recomandate: Dacă mărimea lui Jungle Giants vă ingrijorează de ce să nu rotiți rolele alături de celelalte jocuri de slot de la Betfair Vegas?

The Mask of Zorro Slot

The Matrix Slot

Tiger Claw Slot

Upgradium Slot

White King  Slot

White King II  Slot