96.14% RTP
jackpot: 1,211,647.24 RON

Age Of The Gods: God of Storms Jackpot Slot

Despre Age of the Gods: God of Storms

Parte din seria populară de la Playtech, Age of the Gods, God of Storms vă oferă un mod în plus de a câștiga premii considerabile de jackpot progresiv pariind numai 0,01 RON!

Informații Despre Joc: Age of the Gods: God of Storms

Patru jackpot-uri progresive

Simboluri Wild Duble

Repetări ale rotirilor Wild Wind

Furnizor: Playtech

Cum să Jucați: Age of the Gods: God of Storms

Pentru a simți puterea puternică a zeului furtunii, tot ce trebuie să faceți este să plasați un pariu minim de 0,01RON. Firește, când dorițisă câștigați o avere celestială, ați putea să vă doriți ceva mai multă acțiune. Dacă acest lucru se aplică și pentru dumneavoastră., tot ce trebuie să faceți este să creșteți numărul de linii de plată din joc și să ajustați pariul pe linie la una dintre cele 10 denominații până când veți ajunge la limita maximă de 20 RON pe linie. Cu alte cuvinte, asta înseamnă că puteți paria până la 500 RON pe runda în God of Storms.

Lăsați Vântul Să Vă Decidă Soarta

Există două motive pentru care acest slot cu jackpot iese în evidență. Primul este simbolurile sale wild. În loc să aibă doar un singur simbol wild, Age of the Gods are două. Simbolul "wild" (este o bucată de rocă ce are "wild""gravat în ea) este prezent pentru a înlocui toate celelalte simboluri. În plus, acest simbol wild este este stivuit, ceea ce înseamnă că vă oferă chiar și mai multe modalități de a face o combinație câștigătore.

Celalalt simbol wild este corabia. Acest simbol nu este doar stivuit și acoperă o rolă întreagă, de asemenea activează runda de repetare a rotirilor Wild Wind . De câte ori apare acest simbol, veți primi o rotire gratuită. În plus, God of Storms va apărea la marginea rolelor și va sufla nava spre stânga. De fiecare dată când nava se mișcă spre stânga, multiplicatorul se va mări și rolele vor repeta rotirea. În cele din urmă, odată ce corabia a fost aruncată de pe role, veți obține o rotire gratuită finală cu un multiplicator de 5x.

În plus, pe lângă această rundă bonus, Age of the Gods: God of Storms are patru jackpot-uri progresive. Capabile să fie activate în orice moment, aceste jocuri jackpot vă vor aduce o grilă de 4 x 20 plină cu monede. După potrivirea a trei monede identice, veți câștiga unul dintre următoarele: Power Jackpot, Extra Power Jackpot, Super Power Jackpot sau Ultimate Power Jackpot.

În funcție de jackpotul activat, ați putea câștiga un premiu în valoare de peste 100.000 RON pe Age of the Gods: God of Storms, la Betfair.

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri din seria Age of the Gods: