95.10% - 96.09% RTP
jackpot: 3,441,570.54 RON

Age of the Gods: Medusa & Monsters™ Jackpot Slot

Există puține lumi la fel de interesante ca cele ale zeilor și monștrilor, iar cu acest slot de la Playtech, jucătorii pot explora această lume veche pentru ei înșiși. Nu o lăsați pe Medusa să vă sperie, deoarece acest slot cu RTP de 96,09% este suficient de generos încât nu ne deranjează să păstrăm sabia lui Perseus pentru noi înșine.

Despre Age of the Gods: Medusa & Monsters™

Simbolul Wild în Epoca Zeilor este reprezentat de însăși Medusa, dar, din fericire, nu poate să ne transofme în piatră prin ecran, așa că țineți un ochi pe acest Gorgon cu șerpi. Aceasta încearcă întotdeauna să-și extindă puterea, să umple role întregi și să arate tuturor cât de departe se poate întinde sfera ei de acțiune.

 

Obțineți superioritatea colectând trei simboluri scatter Scut într-o singură rotire pentru a declanșa rotirile gratuite Medusa Gaze. Aceasta oferă jucătorilor șansa de a alege dintre trei scuturi, fiecare dezvăluind un simbol diferit, Sirena, Minotaur sau Cerber.

 

Când vor începe rotirile gratuite, simbolul descoperit se va bloca pe role și va rămâne în poziție fie până când rotirile gratuite vor fi terminate, fie până când, acum stivuit, simbolul Wild Medusa se va deplasa pe aceleași role. Deoarece puterea Medusei este de temut, aceasta sperie celelalte simboluri cu plăți mari până când rotirile gratuite se termină, făcând mai ușor ca oricând pentru jucători să obțină victorii uriașe.

 

Fiți atenți totuși că Medusa se va mișca la stânga după fiecare rotire și odată ce își găsește drumul spre prima rolă, rotirile gratuite vor fi terminate. Aceasta înseamnă că celelalte simboluri își vor găsi curajul și drumul înapoi pe role.

 

Jucați Age of the Gods: Medusa & Monsters pentru a ridica armele și pentru a vă arăta curajul!

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri din seria Age of the Gods: