90.05% - 91.04% RTP
jackpot: 1,211,647.24 RON

Age of the Gods: Ruler of the Sky™

Cerul e limita în cea mai recentă versiune fermecătoare a jocului Playtech original Age of the Gods, Ruler of the Sky, disponibilă pe toate platformele. Acest slot cu cinci role și 40 de linii de plată poate fi jucat de la numai 0,20 de credite per rotire, fiind o variantă populară atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei experimentați. Există destule lucruri care să te distreze, iar jackpotul progresiv Age of the Gods cu patru niveluri cu siguranță îți va face inima să bată mai repede.

Informații joc Age of the Gods Ruler of the Sky

  • Începe să joci cu numai 0,20 de credite per rotire
  • Jackpoturi progresive declanșate aleatoriu
  • Jackpot maxim de 1.000x
  • Câștigă maximum cinci rotiri gratuite
  • Furnizor: Playtech

Cum se joacă Age of the Gods Ruler of the Sky

Înainte de a începe, trebuie menționat că simbolul Pegas reprezintă simbolul wild al acestui slot. Dacă obții cinci simboluri wild la fel pe orice linie de plată, vei declanșa jackpotul maxim al jocului, care valorează de 1000 de ori miza inițială!

Există și un simbol scatter Pegas, care apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Rotirile la care apare un scatter pe cele trei role din mijloc declanșează ecranul de selectare pentru jocuri gratuite Mărețul Pegas, unde poți obține până la cinci rotiri gratuite, fiecare cu simboluri wild suprapuse.

Dacă ai suficient noroc încât să obții aleatoriu jackpotul progresiv cu patru niveluri, vei avea șansa de a câștiga jackpotul Puterea supremă, care este cel mai mare dintre cele patru jackpoturi disponibile. Jocul jackpoturilor începe prin afișarea a 20 de monede de aur pe ecran. Trebuie să alegi pe rând câte o monedă, pentru a descoperi o emblemă de jackpot, care are legătură cu cele patru premii. Primul jackpot pentru care apar pe ecran trei embleme la fel va fi premiul tău în numerar.

Descoperă jackpoturi nepământești în Age of the Gods Ruler of the Sky, de la Playtech, pe care îl poți juca astăzi la Betfair!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, s-ar putea să îţi placă şi celelalte jocuri din seria Age of the Gods:

Age of the Gods: Fate Sisters Jackpot Slot

Age Of The Gods: Furious Four  Jackpot Slot

Age Of The Gods: God of Storms  Jackpot Slot

Age of the Gods: Medusa & Monsters Jackpot Slot

Age of the Gods: Rulers of Olympus Jackpot Slot