95.38% - 99.58% RTP

All Bets Blackjack™

Tuturor ne place blackjack, deoarece este simplu, distractiv și ne ține în priză. Acum, cu All Bets Blackjack de la Playtech, jucătorii pot încerca o versiune nouă și captivantă, care se deosebește de concurență. Însă ai grijă să fii rapid(ă) și ager(ă) la minte și s-ar putea să ajungi să divizezi perechea perfectă!

21 este scopul jocului, la fel ca și la blackjack tradițional, iar All Bets aduce toate elementele la care jucătorii se așteaptă și pe care le îndrăgesc. Divizează două cărți de aceeași valoare pentru a deschide încă o mână, dublează-ți pariul înainte de a primi a treia carte și cumpără asigurare când bănuiești că dealerul ar putea avea blackjack; iar acestea sunt doar pentru început.

Folosind șase pachete de cărți, All Bets Blackjack prezintă imense oportunități ascunse, mai ales pentru cei îndrăzneți. Reușește un Charlie de 10 cărți trăgând un total de zece cărți fără să depășești 21, pentru a câștiga automat, cu condiția ca dealerul să nu aibă blackjack.

Te interesează mai mult pariurile secundare? All Bets Blackjack are tot ce trebuie pentru a satisface apetitul oricărui jucător. Plasează un pariu Top 3 sau 21+3 pentru a câștiga printr-o combinație dintre mâna dealerului și a ta sau adună două cărți identice pentru posibilitatea de a construi cu o pereche perfectă specializată. Poți paria chiar și că dealerul va depăși 21, cu pariul secundar Buster Blackjack!

Vrei să ajungi pe culmi și mai înalte? Joacă Progressive Blackjack pentru câștiguri cu enorme multiplicatoare potențiale viitoare sau adună combinații dificile pentru a debloca pariul secundar Lucky Lucky și arată-i dealerului că ai mai mult de un as în mâneca ta digitală.

Joacă All Bets Blackjack pentru a-ți forma mâna și a demonstra cine face legea!

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de Blackjack, s-ar putea să îţi placă şi: