96.05% - 99.58% RTP

Lucky Lucky Blackjack

După cum întreba Clint Eastwood în Inspectorul Harry: „Te simți norocos? Ia zi, te simți?”. Dacă răspunsul este da, atunci avem jocul de cazinou perfect pentru tine. Conceput de Playtech și surprinzându-ți așteptările în numeroase moduri, Lucky Lucky Blackjack este un joc rafinat, în care poți câștiga de 200 de ori miza, dacă norocul este de partea ta.

Informații joc Lucky Lucky Blackjack:

·       Joacă mizând între 5 RON (1 €/£/$) și 25.000 RON (5000 €/£/$)

·       Plăți blackjack standard în valoare de până la 1,5 ori pariul tău

·       Bonusuri de până la 200X

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă Lucky Lucky Blackjack

Ca și în blackjack tradițional, în Lucky Lucky Blackjack începi prin a miza. De la 5 RON (1 €/£/$) până la 25.000 RON (5.000 €/£/$) per rundă, acest joc este accesibil tuturor jucătorilor, ceea ce înseamnă că toată lumea, indiferent de nivelul abilităților, poate câștiga bani cu puțin noroc și sincronizare. Când jocul este în plină desfășurare, vei vedea toate mutările și plățile obișnuite la care te-ai aștepta în blackjack european. După ce ai primit primele două cărți, vei putea alege rămânere, tragere, divizare (pentru perechi) și dublare (plătești în plus și primești o carte), în încercarea de a obține 21.

Evident, și în Lucky Lucky Blackjack vei câștiga suma mizată dacă totalul tău este mai apropiat de 21 (fără a depăși) decât al dealerului. La fel, dacă obții blackjack (o carte care valorează 10 puncte + as), vei câștiga de 1,5 ori miza. Însă aici intervine diferența, deoarece poți câștiga până la de 200 de ori miza dacă primele trei cărți împărțite formează o anumită combinație. Plasând un pariu bonus Lucky Lucky, vei câștiga ceva în plus dacă primele tale două cărți și cartea dealerului care este cu fața în sus formează următoarele:

·       Orice total de 19 = 2X

·       Orice total de 20 = 2X

·       Un total de 21 de culori diferite = 3X

·       Un total de 21 de aceeași culoare = 15X

·       6, 7, 8 de culori diferite = 25X

·       7, 7, 7 de culori diferite = 50X

·       6, 7, 8 de aceeași culoare = 100X

·       7, 7, 7 de aceeași culoare = 200X

Luând totul în calcul, ai la dispoziție una dintre cele mai bune experiențe de blackjack online din lume atunci când te înscrii la noi și pariezi numai 5 RON (1 €/£/$).

Jocuri sugerate: dacă nu simți că ai suficient noroc ca să joci Lucky Lucky Blackjack, ce-ar fi să încerci Blackjack Switch?

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de Blackjack, s-ar putea să îţi placă şi: