93.89% - 99.55% RTP

Cashback Blackjack

Ți-ai dorit vreodată să închei o mână de blackjack înainte ca rezultatul final să fie afișat? Dacă ești o persoană cu o sincronizare impecabilă și cu atenție la detalii, Cashback Blackjack din Betfair Vegas este un joc pentru tine. Conceput de Playtech și cu o diferență față de jocul clasic, această variantă de blackjack este una care va fi pe placul jucătorilor cu experiență.

Informații joc Cashback Blackjack 

·       Încheie o mână mai devreme și primești un premiu

·       Câștigă de până la 100 de ori banii mizați, cu pariurile bonus

·       Mizează până la 2500 RON (500 €/£/$) per mână

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă Cashback Blackjack

Precum toate formele de blackjack, acest joc deosebit necesită o miză înainte de împărțirea cărților. În centrul nostru de jocuri, poți pune lucrurile în mișcare cu o miză între 5 RON (1 €/£/$) și 2500 RON (500 €/£/$). Desigur, dacă ești în căutarea unor aventuri în plus, pariurile bonus (găsești informații mai jos) îți permit să mizezi până la 25.000 RON (5000 €/£/$) per rundă.

După ce ai mizat și cărțile au fost împărțite, câștigi la fel ca în orice joc de blackjack: mâna a cărei valoare este mai aproape de 21 (fără a depăși) este cea câștigătoare. Evident, pentru un câștig standard primești suma mizată, iar pentru blackjack (un as și o carte de valoare 10 din primele două cărți) primești de 1,5 ori miza. Deși sună bine până aici, adevăratele motive pentru care vei dori să joci Cashback Blackjack sunt:

Pariuri bonus: plasează un pariu „21+3” și ai putea câștiga până la de 100 de ori miza, dacă primele trei cărți împărțite alcătuiesc o formație, precum culoare, chintă, trei la fel etc. De asemenea, dacă plasezi un pariu pe pereche iar mâna pe care ai mizat primește o pereche din primele două cărți, poți câștiga de până la 25 de ori suma investită.

Bani înapoi: pe lângă pariurile sale bonus, Cashback Blackjack îți oferă șansa de a opri prematur o mână și, mai important, de a primi bani pentru acest lucru. În esență, după ce ai primit primele două cărți, poți apăsa butonul „cashback” în orice moment și vei primi o ofertă. Precum în emisiunea-concurs „DA sau NU”, poți alege să accepți oferta și să închei runda sau să joci în continuare, pentru a încerca să câștigi mai mult.

Cu pariurile sale bonus și opțiunea de a primi bani înapoi, Cashback Blackjack este unul dintre cele mai distractive jocuri de cazinou pe care le oferim și, în plus, un joc în care îți poți pune în valoare abilitățile.

Jocuri sugerate: în cazul în care Cashback Blackjack ți se pare cam complicat, încearcă ceva mai obișnuit, precum European Blackjack.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de Blackjack, s-ar putea să îţi placă şi: