98.49% - 99.58% RTP

Frankie Dettori Magic Seven Blackjack

De ce să joci blackjack tradițional, când poți galopa spre câștiguri mai mari, alături de celebrul jocheu Frankie Dettori? Dacă nu știi ce să răspunzi, te ajutăm noi. În esență, înainte de a trece la detalii, Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack este un joc de cazinou puțin diferit. Conceput de Playtech și capabil să ofere jackpoturi de 7.777 de ori pariul tău, acest joc este unul pe care iubitorii de blackjack de pretutindeni ar trebui să alerge să-l joace.

Informații joc Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack

·       Joacă-l cu numai 5 RON (1 €/£/$)

·       Jackpot în valoare de 7.777x miza ta

·       Utilizare inteligentă a simbolurilor wild extinse și mișcătoare

·       Furnizor: Playtech

Cum se joacă Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack

La fel ca orice joc de blackjack, Frankie Dettori's Magic Seven necesită o miză inițială. După ce ai mizat cel puțin 5 RON (1 €/£/$), cărțile se împart în modul obișnuit, adică primești două cărți cu fața în sus, iar dealerul are o carte vizibilă. După ce cărțile inițiale au fost împărțite, poți alege rămânere, tragere, dublare și divizare (a perechilor). Totuși, acestea nu sunt foarte interesante. Motivul pentru care Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack este în fruntea plutonului îl reprezintă jocul secundar.

Pentru a participa la jocul secundar, trebuie să plasezi un pariu suplimentar, pe lângă miza principală. După ce ai activat acest caracter special, regulile sunt simple: adună cât de multe trofee poți. În esență, când jocul bonus este în desfășurare, apar cărți cu trofeu când sunt împărțite cărțile inițiale. De fiecare dată când aduni cel puțin o carte cu trofeu, pariul tău secundar este preluat automat pentru runda următoare în care se împart cărți. Dacă aduni două trofee, îți primești miza înapoi. Adună trei trofee și vei obține o plată de 1x. Continuă în acest fel până la șapte trofee consecutive și câștigi premii din ce în ce mai mari, până la maximum de 70 de ori pariul tău.

Pentru a câștiga și mai mulți bani, șapte cărți cu trofeu la două împărțiri consecutive de cărți îți vor aduce jackpotul Frankie Dettori's Magic Seven, care valorează de 7.777 de ori miza ta. Este ceva impresionant pentru oricine și este motivul pentru care ar trebui să urci în șa și să joci Frankie Dettori's Magic Seven Blackjack.

Jocuri sugerate: dacă nu te pasionează blackjack, încearcă Age of the Gods Jackpot Roulette.

 

Dacă ţi-a plăcut acest joc, îţi recomandăm şi alte jocuri cu jackpot: