93.89% - 99.58% RTP

Premium Blackjack

Pariați Ante la mesele de Premier Blackjack ale cazinoului Betfair Vegas și veți vedea rapid că interfața nu este singurul lucru premium din meniu. Combinând experiența de pariere a celor de la Betfair și expertiza în software a celor de la Playtech, aceste jocuri conțin cele mai recente inovații din iGaming. De la a face click și a trage jetoanele până la pariuri bonus care oferă de 100 de ori miza jucată, aceste mese de blackjack vă oferă șansa de a juca până la cinci mâini în cel mai profitabil mod posibil.

Informaţii despre joc:

Mod Turbo

Pariuri între 1 RON și 500 RON

Pariuri Bonus: 21 + 3, Perechea Dealerului și Perechea Jucătorilor

Furnizor: Playtech

Despre Joc

Cea mai bună modalitate de a vă mări câștigurile într-o singură rundă de blackjack este să jucați cât mai multe mâini posibil. Mesele noastre Premier Blackjack nu vă oferă numai șansa de a paria 1 RON o singură dată, ci de cinci ori. Pentru a plasa pariuri, software-ul nostru vă permite să faceți click și să trageți jetoanele în timp ce parcurgeți denominațiile acestora ca și când ați utiliza un telefon mobil.

După plasarea pariului, dealerii noștri trebuie să ceară încă o carte la 16 și să stea la 17+. Dacă câștigi o victorie standard, vei primi miza ta în proporție de 1: 1 . Pentru blackjack, 3: 2 disponibil și, dacă optați pentru o a juca cu asigurare (atunci când dealer-ul are un as), câștigul va fi de 2: 1.

Pariuri Bonus Premium Blackjack și Multe Altele

Pentru a condimenta suplimentar Betfair Premium Blackjack, puteți activa modul turbo pentru a accelera acțiunea. Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a vă aduce satisfacție, meniul de setări vă permite să activați trei opțiuni extra de pariere :

21 + 3 = Dacă cele două cărți ale dumneavoastră și cea a dealerului formează una dintre următoarele combinații, veți câștiga:

Trei de un Fel de Aceeași Culoare = 100: 1

Chintă la Culoare = 40: 1

Trei de-un fel= 30: 1

Chintă= 10: 1

Culoare= 5: 1

Dacă nu plasați un pariu 21 + 3, perechile vă oferă modalitatea de a vă multiplica miza de 25 de ori. Indiferent dacă pariați pe propria mână, a dealerului sau pe ambele, aceste pariuri suplimentare sunt o modalitate excelentă de a vă spori câștigurile:

Pereche Perfectă (exact aceleași cărți) = 25: 1

Perechea la Culoare = 12: 1

Pereche roșie / neagră = 6: 1

Pentru multiplele șanse de câștig și distracție oferite, Premium Blackjack este bijuteria coroanei din oferta cazinoului Betfair Vegas și este perfect pentru jucători de toate felurile.

Dacă ţi-a plăcut acest joc din seria de jocuri de Blackjack, s-ar putea să îţi placă şi:

Frankie Dettori Magic Seven Blackjack  Jackpot

Live Blackjack  

All Bets Blackjack

Cashback Blackjack

Free Chip Blackjack

Lucky Lucky Blackjack