95.96% RTP

Epic Ape Slot

Pentru a ieși cu adevărat din tipar și a fi demn de titlul "epic" în lumea sloturilor de astăzi, trebuie să faci ceva destul de impresionant. Piața este literalmente inundată de opțiuni, astfel încât sloturile mediocre se pierd repede în mulțime atunci când vine vorba de a capta interesul maselor. Din fericire, Epic Ape nu are doar puterea de a se face auzit, este mai mult decât demn de titlul său. Cu mii de variante de câștig, o tonă de bonus potențial și jackpot-uri de peste 75.000 RON, această maimuță este cât se poate de sălbatică.

 

 Informații Despre Slotul Epic Ape :

  •  Jucați cu pariul minim de 0,25 RON
  • Jackpoturile depășesc 75.000 RON
  • Șase role și 4.096 de variante de câștig
  • Furnizor de software: Playtech

 

Cum se Joacă Epic Ape

 

Îmblânzirea lui Epic Ape nu este posibilă. Cu toate acestea puteți încerca să vă agățați de ea pe măsură ce se balansează printr-o junglă plină de simboluri în căutarea câștigurilor prin plasarea unui pariu. Așa este, prin plasarea a cel puțin 0,25 RON, veți putea să vă înfășurați brațele în jurul primatei prietenoase, deși haotică uneori, pentru o singură rotire. Desigur, puteți să călăriți rolele de câte ori dorți, dar vă va costa cel puțin 0.25 RON de fiecare dată când faceți asta.

 

Odată ce aveți o priză bună asupra lui Epic Ape iar cele cinci role sunt în mișcare, vă veți deplasa în 4.096 de direcții, în încercarea de a obține un câștig. Spre deosebire de alte sloturi video care oferă o mână de linii de câștig sau 1.000 de variante de câștig, Epic Ape de la Playtech duce lucrurile la un alt nivel. De fapt, dinamica sa nu numai că face din Epic Ape un slot epic, îl face capabil să distribuie câștiguri în valoare de până la 300x pariul pe linie.

 

Dacă acest lucru nu a fost de ajuns, puteți să vă dezlănțuiți cu rotiri gratuite atunci când obțineți o combinație de simboluri scatter și wild. Lucrand la unison, aceste doua simboluri au puterea de a debloca bonusuri în care 100 de rotiri gratuite pot fi ale dumneavoastră. Atunci când fiecare dintre aceste elemente sunt puse laolaltă, Epic Ape are puterea de a plăti premii în valoare de până la 75.000 RON. Acest lucru, doamnelor și domnilor, este cu adevărat epic.

 

Jocuri Recomandate: Dacă a vă dezlănțui cu Epic Ape nu sună ca o idee distractivă, de ce nu vă relaxați şi cu celelalte jocuri de slot?