90.05% RTP

White King Online Slot

White King

White King impune mult respect

O sugestie leonină care adaugă grandoare și fantezie jocurilor de cazino, White King te va transpune într-o lume de fiare magnifice și premii de neimaginat. White King este creat pentru cei care urmăresc ceva cu adevărat epic. Cu posibilitatea de a paria de la doar 0,40 RON la 2.000 RON și cu nu mai puțin de patruzeci de linii de câștig, White King estompează linia dintre realitatea lumească și o lume a viselor.

Din punct de vedere vizual, jocul aduce cu Tales of Narnia sau Lord of the Rings - aceasta este inevitabil o lume în care o autoritate aurie guvernează și unde legendele se desfășoară. White King însuși este reprezentat printr-un cap de leu impunător, iar coama lui albă se așterne lângă ochii albastri cristalini. Această imagine convingătoare reprezintă simbolul wild care este stivuit pe toate cele cinci role și care poate înlocui toate celelalte simboluri care poartă emblema "White King". Acest din urmă simbol are rolul de scatter și apare pe rolele 2, 3 și 4.

Informații Joc White King

Role: 5

Linii: 40

Furnizor: PlayTech

Despre joc

Obiectivul în White King este de a obține combinații câștigătoare de simboluri prin rotirea rolelor.

Pentru a juca acest joc:

Pariurile pe linie sunt alese făcând clic pe + și - sub Pariu pe Linie pentru a crește sau micșora suma.

Liniile de plată pot fi activate și forma acestora este afișată făcând progresiv clic pe + și - sub Linii. Selectarea unei linii înalte de plată le include și cele mai mici.

De exemplu, selectarea liniei de plată 6 activează de asemenea liniile de plată de la 1 la 5. Apăsând pe Pariu Maxim se activează toate liniile de plată cu pariul pe linie curent și se rotesc rolele.

Pariu total pe rundă = pariu pe linie X linii de plată active.

Dacă faceți clic pe Rotire rotiți rolele cu pariul pe linie selectat în mod curent. În timpul rotirii rolelor, butonul Rotire se schimbă în Stop. Dacă faceți clic pe oprire, se termină animația de rotire și se afișează imediat rezultatul rotirii.

Rolele pot fi de asemenea rotite folosind funcția Joc Automat. Mutați mouse-ul deasupra butonulului Joc Automat pentru a afișa lista de opțiuni. Selectați numărul de rotiri care vor fi jucate în mod automat sau alegeți modul Până la o Funcție pentru a juca automat până când este activată runda Majestic Night Free Games.

Dacă faceți clic pe o opțiune, începeți funcția Joc Automat. Butonul Joc Automat se schimbă în Stop în timpul modului Joc Automat. Modul Joc Automat se termină atunci când rolele au fost rotite de câte ori a fost determinat de player sau când se declanșează runda Majestic Night Free Games dacă ați ales funcția Până la o Funcție sau când faceți clic pe oprire.

Dacă faceți clic pe butonul Mod Turbo, porniți sau opriți Modul Turbo, și anume activați sau dezactivați unele dintre animațiile și sunetele la câștig, făcând rolele să se rotească mai repede sau mai încet.

Plățile sunt calculate în funcție de Tabelul de Plăți. Câștig de Linie= pariul pe linie X multiplicatorul corespunzător în funcție de tabelul de plăți. Câștig Scatter = pariu total X multiplicator corespunzător în funcție de tabelul de plăți. Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul paginii Info.

Pe oricare linie de plată, se plătește numai cea mai mare combinație câștigătoare, în timp ce câștigurile simultane pe diferite linii de plată sunt acumulate.

În cazul unei rotiri câștigătoare, câmpul Câștig afișează premiile acumulate. Animația de Câștig poate fi oprită dând clic oriunde pe ecran pentru a afișa imediat suma totală a câștigului.

Câștigurile de linie și câștigul total sunt afișate și pe banda situată în partea inferioară a rolei sau în fereastra jocului.

Simbolul Scatter este o excepție de la aceste reguli. Mai multe informații despre simbolul Scatter pot fi găsite mai jos.

Simboluri Wild Stivuite

Simbolul Wild Leu apare pe toate rolele și este întotdeauna stivuit (apare unul peste celălalt).

Leul poate lua locul oricarui alt simbol, cu exceptia logo-ului White King, pentru a forma cea mai buna combinatie castigatoare. Simbolul Leu apare în timpul jocului principal și, mai frecvent, în timpul Rotirilor Gratuite Majestic Night. Există, de asemenea, o plată separată pentru o imagine de 3 sau mai multe simboluri Leu pe o linie de plată activă, așa cum se poate vedea în tabelul de plăți. Acest eveniment este activat în locul câștigului simbolului standard dacă suma câștigată din simbolurile Wild este mai mare decât câștigul de la simbolurile obișnuite (prin substituirea cu simboluri Wild).

Simbol Scatter

Simbolurile Scatter sunt logo-urile White King și apar numai pe role # 2, # 3 și # 4, atât în timpul jocului principal, cât și în Majestic Night Free Games.

3x apărând simultan pe rolele # 2, # 3 și # 4 în timpul jocului principal activează 5 Majestic Night Free Games cu Simboluri Wild Stivuite care apar pe role mai des decât în timpul jocului principal.

3x logo-uri White King care apar în timpul rundei Free Games, activează încă 5 Free Games, care se adaugă celorlalte, dacă mai există. Majestic Night Free Games pot fi re-declanșate infinit.

Faceți clic pe "Faceți clic pentru a începe", astfel încât să înceapă Majestic Night Free Games.

În timpul Free Games, rolele sunt rotite automat. După fiecare rotire, câștigul este afișat în câmpul Câștig. Câmpul Câștiguri din Free Games arată câștigurile acumulate din Free Games curente.

Câștiguri Regale

Alte simboluri-cheie sunt o leoaică mândră, un vultur cu aripile deschise care poartă un pergament regal, o pereche de pui de leu și, cumva inevitabil, o coroană aurie lucioasă. Potențialul de stivuire a simbolului Lion King oferă în special un potențial de câștiguri regale.

Obținerea a trei logo-uri "White King" pe cele trei role centrale inițiază o rundă Majestic Night Free Games, care include cinci rotiri gratuite. Și dacă alte trei simboluri White King se obțin în această fază, se adaugă încă cinci rotiri gratuite. Întrucât există mai multe simboluri White Kings pe role în timpul acestui mod, este foarte posibil să adunați câștiguri substanțiale. În acest fel, numărul aparent scăzut de rotiri gratuite este compensat cu succes de potențialul crescut pentru câștiguri foarte mari.

Venituri direcționate

RTP de 90,05% este, ce este drept, în partea inferioară, dar aceasta este gândit în ansamblul modului în care jocul este creat pentru a oferi câștiguri spectaculoase. Cu alte cuvinte, este posibil să nu plătească la fel de frecvent sau în mod regulat ca alte jocuri, dar când o face, se întâmplă în așa fel încât justifică pe deplin dedicarea unui jucător răbdător.

Designerii Playtech vor fi deosebit de mulțumiți de un alt titlu bogat din punct de vedere vizual care se bazează pe un cadru familiar pentru a oferi o experiență constantă, lină și fără probleme utilizatorului. Aura descrisă de grafică este în deplină concordanță cu sumele serioase ale câștigurilor potențiale. După cum arată imaginea impunătoare a regelui alb - nu este un joc care să fie luat în derâdere.

Dacă ţi-a plăcut acest joc de slot online, încearcă şi jocurile de mai jos:

The Dark Knight Rises Online Slot

The Mask of Zorro Online Slot

The Matrix Online Slot

White King II  Online Slot

Wolves! Wolves! Wolves! Online Slot